Carmen Cervera, la baronessa Thyssen o simplement Tita. Són els tres noms amb què tothom coneix la mateixa persona, la celebrity més interessant de Catalunya. Nascuda fa 80 anys a Barcelona, la vida de Tita Thyssen era mereixedora d'una sèrie de TV i finalment Netflix ha acceptat el desafiament. És tot un repte, ja que cada cop que es parla dels tres fills de la baronessa, Borja i les bessones Carmen i Sabina, hi ha algun problema. A Telecinco l'entrevista gravada de Risto Mejide a la baronessa va haver de tallar el fragment on abordava la paternitat de les filles. I ara a Antena 3 quan el programa de Susanna Griso va entrevistar Tita, també gravada, va haver-hi problemes perquè van insinuar que Tita desheretaria per testament a Borja en favor de Carmen, la filla cridada a succeir-la al capdavant de la Col·lecció Thyssen. Netflix que es prepari a possibles vetos, censures o rectificacions perquè la sèrie segons El Mundo "revelará grandes secretos, y se rumorea que podría desvelar la identidad del padre de sus mellizas. No parece casual que coincidiendo con la noticia, se haya publicado que Borja baraja poner océano de por medio y establecerse a Miami". Borja fuig perquè podria ser el nom que es destaparà com el pare biològic de les seves germanes.

Baronessa Thyssen Antena 3
Baronessa Thyssen Antena 3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

L'article de LOC aprofundeix en les diferències entre les dues bessones, a punt de fer 18 anys, i destaca que Carmen, la filla que menys s'assembla a Borja, s'està preparant per ser la gestora de la col·lecció i l'herència Thyssen de 1300 milions d'euros: "A su hija Carmen, estudiante de matrícula, desde pequeña la familiarizaron con el arte y la prepararon para participar en la gestión de la pinacoteca de su madre.  Estudia bachillerato internacional en un elitista centro bilingüe de Andorra y está en proceso de selección para cursar el doble grado de ADE y relaciones internacionales en una prestigiosa escuela de negocios madrileña". En canvi, l'altra bessona sembla que no tira pels negocis ni la gestió: "Sabina, más tímida y bohemia, huye del foco público. A diferencia de Carmen, su vocación, según su madre, se orienta más al dibujo, al baile y a la música". Són les filles perfectes, una empresària i l'altra artista, les dues ànimes de Tita Thyssen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

Tita Thyssen y  su hija Carmen GTRES
Tita Thyssen i la seva filla Carmen, GTRES

L'article parla sobretot de Carmen, la filla de 18 anys cridada a ser l'hereva principal i, sense voler, el titular de l'article revela qui és el pare de les nenes: "Carmen Thyssen Cervera: Así se ha criado la sucesora de Tita". La nena, com la seva germana, porta de cognom Thyssen però no és filla del baró Thyssen, només és filla de Tita Cervera. Les bessones van néixer l'any 2006, quatre anys després de la mort del baró. Només poden dir-se Thyssen si el pare es diu Thyssen. Fins fa poc, la premsa rosa parlava de les filles de Carmen Cervera com simplement "Carmen i Sabina", nascudes per un ventre de lloguer a Los Angeles, als EUA.  Si la mare es diu Cervera i el pare no consta, haurien de ser Carmen i Sabina Cervera. Però no. Tenen el cognom Thyssen.

Carmen Cervera Tita, Thyssen, GTRES
Carmen Cervera Tita, Thyssen, GTRES

Això fa pensar que són filles de Borja, el seu germà. Borja era fill adoptiu del baró Thyssen que li va donar el seu cognom. Per tant Borja Thyssen pot donar el cognom Thyssen a les nenes com a donant de l'esperma que les va engendrar. Això explicaria que Borja i Sabina s'assemblin tant. L'article de Consuelo Font a El Mundo afegeix una informació que tanca el cercle: "Tita decidió traerlas al mundo de acuerdo con su hijo para evitar que se quedara solo si ella faltaba, pero la aparición de Blanca Cuesta, mujer de Borja y madre de sus cinco hijos, a la que la baronesa jamás aceptó, trastocó sus planes y tuvo que educarlas sola". Mai s'havia parlat que les nenes van ser concebudes per Tita gràcies a un pacte amb Borja quan ell tenia 27 anys. El pacte sembla que incloïa una clàusula de confidencialitat que ara Netflix pot trencar i dir, per fi, el que tothom creu: per dir-ho suaument, Borja és més que un germà per les bessones.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!