La vida de Carme Cervera, la baronessa Thyssen, mereixeria una sèrie però de moment ningú no gosa. És una de les fortunes més importants de Catalunya, heretada del seu últim marit, el poderosíssim Hans Heinrich von Thyssen-Bornemisza, mort l'any 2002. Tita parla català, viu a Andorra i és nascuda a Barcelona fa 80 anys. Es conserva d'una manera que cap altra famosa pot imitar. És la famosa catalana que desperta més interès, morbo i atracció. Guarda molts secrets de la seva llarga vida, com la seva relació molt però molt propera amb el rei Joan Carles. Tan propera que Sofia va impedir que Carme Cervera gaudís del que somia fa anys: un títol nobiliari propi, comtessa de Sant Feliu de Guíxols o alguna cosa similar. Només el rei li pot concedir. Tita ha cedit la col·lecció Thyssen al Ministeri però segueixen sense donar-li el caprici. Tita surt al BOE i a Hola. Aquest dimecres una portada fenomenal, la mare i les dues filles realment esplèndides a punt de fer 18 anys:

Tita asseguda a una cadira llueix uns 80 anys que ja voldrien moltes de 60, Sabina asseguda a les escales maquillada i més adulta ha esdevingut una noia guapa i elegant, però el cas de Carmen, dempeus, és espectacular, sembla una model. Una bellesa que apareixerà a les revistes els pròxims 50 anys. Fins i tot el gos surt bé a la foto. De l'entrevista hi ha la típica pregunta implícita sobre qui és el pare biològic de les noies: "-¿Ellas conocen su historia? -Sí, Carmen y Sabina lo saben todo, porque yo con ellas no tengo secretos". La mare biològica és evidentment una gestant anònima, una mare per subrogació, un ventre de lloguer, sense material genètic de Carme Cervera que va tenir les dues nenes fa 18 anys, als 62. Però qui era el donant d'esperma, i per tant pare biològic? L'entrevista ofereix per primer cop una resposta.

Carmen Cervera madre e hija GTRES
Carmen Cervera mare i filla GTRES

Sempre que a la premsa rosa es parla de les filles de Carmen Cervera són simplement "Carmen i Sabina", bessones nascudes per un ventre de lloguer als EUA. Però hi ha un detall que molts periodistes no paraven atenció: quin és el cognom de les nenes? Si la mare es diu Cervera i el pare no consta, són Carmen i Sabina Cervera. Però no. La mateixa Tita dona pistes detallant el nom sencer de les noies, amb dos cognoms com passa a tots els inscrits al Registre Civil espanyol: "Sí, ellas son americanas. Nacieron en Los Ángeles con el nombre de Carmen Thyssen-Bornemisza Cervera y Sabina Thyssen-Bornemisza Cervera. Pero es justo reconocer que se sienten muy orgullosas y felices de vivir en Andorra. Un país que les ha brindado su educación y sus amigos desde hace 17 años". Tenen el cognom del baró Thyssen tot i que les nenes van néixer l'any 2006, quatre anys després de la mort del baró.

Hi ha una primera explicació que satisfà la teoria més morbosa: són filles de Borja, el seu germà. Borja no era fill biològic del baró Thyssen però va ser adoptat pel multimilionari suís i li va donar els seus cognoms. Per tant Borja podria donar el cognom Thyssen a les nenes com a donant de l'esperma que les va engendrar. Això explicaria que Borja i Sabina s'assemblin tant. Una segona opció és que el pare sigui el mateix baró Thyssen que deixés esperma congelat amb aquesta finalitat. Una paternitat post mortem com la d'Alex Lequio. La tercera opció és la més factible: les nenes van ser engendrades amb esperma del pare biològic de Borja, Manolo Segura, cosa que assegurava que els tres germans (Borja, Sabina i Carmen) s'assemblessin i compartissin ADN. I el cognom seria una concessió del baró Thyssen en el seu testament, per tal de no deixar desemparades les futures filles de Tita com no va deixar sense herència Borja. Són les tres opcions que expliquen per què les nenes tenen de primer cognom Thyssen.  Són guapíssimes, educades exquisidament, catalanoparlants i multimilionàries. Les grans Sabina i Carmen. Tita Thyssen, la celebrity més interessant de Catalunya.