Carmen Borrego, la filla petita de María Teresa Campos, ha vist com la seva vida (televisiva) s'ha convertit en una tortura. Ha passat dos cops per quiròfan, ha vist com els seus companys la criticaven i es mofaven d'ella i fins i tot, va anunciar que deixava Sálvame en sentir-se assetjada pel programa. Una retirada a mitges, ja que ha estat una de les participants a Sálvame Okupa, el mini reality que Telecinco s'ha tret de la màniga mentre arrenca la nova edició de Supervivientes, i que ha pagat car. Va ser una de les primeres expulsades, i a més a més, rebia un càstig afegit en ser una de les més votades per l'audiència: rebre un cop de pastís per part de Payasín, un personatge habitual del format. Però la broma no ha sortit del tot bé, i la Borrego ha hagut de tornar a l'hospital per recuperar-se de l'impacte: "No me han dado una hostia de ese calibre en mi vida"

I és que sembla que el programa (i Telecinco) ha perdut el respecte a la col·laboradora, que no aconsegueix aixecar el cap. Borrego acusava el programa de crueltat, tenint en compte que acaba de sortir d'una operació important i que l'esmentat pastís va impactar de ple a la seva cara (i el seu coll, és clar). Ja fora de la casa de Guadalix, feia pública la seva preocupació perquè "he entrado al programa con un certificado médico" i "estoy camino del hospital porque tengo el cuello inflamado". El programa, amb el David Valldeperas i la María Patiño al capdavant, van demanar disculpes a la concursant.

Fes clic a la imatge per sentir les disculpes del programa:

carmen borrego tartazo   deluxe   telecinco

La col·laboradora ha fet públic el diagnòstic del metge: "cervicalgia traumática con contusión en mandíbula derecha", i haurà de guardar repòs per recuperar-se. Potser la millor notícia per a la Borrego, que faria bé d'abandonar el més aviat possible el món Sálvame. La seva salut, la física i la mental, estarà molt agraïda.