Jordi Martín és un paparazzi que viu enganxat al serial Shakira-Piqué. Algú li hauria de dir que hi ha vida més enllà d'això i, per molt que hagi guanyat molta pasta amb aquest duo completat per Clara Chía, la vida segueix. Això sí, els redactors d'EN Blau el seguim perquè de vegades treu alguna exclusiva interessant. Una d'elles és una traïció brutal de Carlos Vives. Recorden qui és, oi? Sí, aquell que va cantar juntament amb l'artista de Barranquilla la mítica cançó de "La Bicicleta". 'Llévame llévame en la bicicleta...'. Un gran tema de la dècada passada que va arrasar especialment a Youtube. Llavors era melodia, però ara sona com una cacofonia a les orelles de Shak.

La 'Waka-waka' es recorda ara d'ell perquè Carlos Vives li ha fumut una punyalada per l'esquena molt, molt forta. Tal com mostra en primícia el paparazzi Jordi Martín en el seu compte d'Instagram, Vives li ha fet 'M'Agrada' a l'última publicació de Gerard Piqué. I quina és l'última publicació de Piquetón a la xarxa social de Meta? Doncs una selfie d'ell amb Clara Chía. La parella de moda, un parell d'esglaons per sobre de la formada per Marc Márquez i Gemma Pinto, va pujar una foto inèdita l'altre dia acompanyada d'un cor al peu de foto. Molts li van fer 'like' i alguns VIPs que van reaccionar ens hauran passat per alt, però aquest "MG" de Carlos Vives segur que no agrada un pèl a Shak.

Shakira, tanmateix, potser ni se n'ha assabentat, ja que està gaudint molt de la seva nova etapa a Miami. Fa uns dies va estrenar 'Acróstico' juntament amb sons fills, Milan i Sasha, i en l'últim partit dels Miami Heat va ser caçada a l'estadi de bàsquet. A més, en pocs dies se l'ha relacionat amb personalitats tan conegudes com Lewis Hamilton o el mateix Tom Cruise. L'únic cert de tot això és que Shaki no està passant desapercebuda en la seva nova etapa americana. Està molt més a gust allà que aquí. No troba a faltar Esplugues: Miami és molt més guai.

Shakira juvenil Tik tok
Shakira juvenil Tik tok

Shakira acomiada la seva advocada de Barcelona

Pilar Mañé era una de les persones que més hores passava amb Shakira durant l'època de la cantant sud-americana a Catalunya. La situació judicial amb Piqué i l'embolic amb Hisenda van fer que Mañé i la filla de Nidia Ripoll i William Mebarak passessin moltíssimes hores juntes. Gràcies a ella Shakira va poder encarar l'embolic amb els tribunals com Déu mana, però ara que ja s'ha instal·lat definitivament i qui sap si per sempre en territori nord-americà, Shakira ha decidit prescindir d'ella. El fet que hi hagi un oceà entremig ha fet que, tal com han explicat avui a El Programa de Ana Rosa, Shakira prescindeixi d'ella i opti per advocats propis del país i que, preferiblement, resideixin a Miami.

Pilar Mañé, exadvocada de Shakira T5
Pilar Mañé, exadvocada de Shakira T5