Bones notícies per a la família, sí, família Shakira-Piqué. Després de l'ingrés a l'hospital del pare de Shakira, William Mebarak, sembla que les aigües es comencen a calmar. Segons diu la seva pròpia esposa i mare de Shakira, Nidia Ripoll, Mebarak estaria estable i molt millor del que auguraven els pitjors pronòstics. El greu estat de salut del pare de Shak preocupava molts i també Gerard Piqué, el seu exgendre, que va anar a visitar-lo recentment com a mostra de quant de bona persona és. El central blaugrana ha demostrat en diverses ocasions que té un cor molt gran, i gestos com aquest l'encimbellen encara més. Està a l'alçada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Aquesta picada d'ullet de Piqué a Shakira suposaria una clara treva en la que fins fa escassament quatre mesos va ser una de les parelles més mediàtiques del món. Sembla que l'estat de salut del seu pare va a millor i que la guerra mediàtica amb la seva exparella agafa un respir: avui és un bon dia per a la colombiana, que respira més tranquil·la.

Shakira i Nidia IG
Shakira i Nidia IG

"Continuem sent família"

A la sortida de la TEKNON, la clínica on es troba William, estan les càmeres de televisió. Ni en aquests moments descansen els mitjans roses, que envien a periodistes com Marc Leirado, que ha recollit unes declaracions en exclusiva que adjuntem a continuació. Leirado, més conegut com a Jordi Martín Júnior, ha aconseguit captar les paraules de Nidia. "Continuem sent família", ha recalcat la mare de l'artista sud-americana en referència a la visita de Gerard Piqué, després de revelar també que el seu marit està "molt millor". Mentre pujava al taxi, Ripoll ha estat molt amable amb la premsa, donant-los les gràcies a tots. Acompanyada per la seva cuidadora i amb un bastó, ha pujat definitivament al vehicle i se n'ha anat direcció a casa seva.

Foto que posa els pèls de punta

Shakira és qui millor pot expressar la devoció que sent pels seus pares. Amb una foto d'ambdós en el seu compte d'Instagram, la colombiana s'ha tornat a enamorar i a entendrir als seus centenars de milers de seguidors. La de Barranquilla ha postejat un petó de Nidia, la seva mare, a William, al llit de l'hospital. Ràpidament, la instantània ha començat a acumular 'likes' i interaccions, fins a arribar als gairebé dos milions de 'M'Agrada' que acumula ara. La presa també s'ha omplert d'amor i devoció, no només per la colombiana, sinó també pels seus pares, que la van portar al món. Sense ells dos no coneixeríem ni 'La Loba' ni 'Waka-Waka' ni 'Monotonía'. Gràcies Nidia i gràcies William per haver portat Shakira al planeta Terra. I sí, aviat us en sortireu d'aquesta: molt ànim!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)