Gerard Piqué i Clara Chía només baixen de la Diagonal quan van de compres al Passeig de Gràcia. El noi de la Bonanova i l'ex cambrera de Tuset es mouen en un marge estret de carrers, al voltant del Turó Park. Però si han de comprar un llibre van a La Casa del Llibre del Passeig de Gràcia, com els van enxampar i va publicar EN Blau. Acaba de tornar a passar, vestits sempre informal, bambes i roba ampla, per visitar una botiga de luxe de la mateixa avinguda: Rabat, la joiera que té al passeig de Gràcia la seva flag store més espectacular. I allà la parella ha fet dues adquisicions que anuncien una mala notícia per Shakira, ella que mai va poder passar per l'altar. Piqué i Clara podrien haver-se compromès en matrimoni.

clara chia passeig de gracia tik tok 12 543x814
Clara Chia i Piqué al Passeig de Gràcia, tik tok

Què han comprat la parelleta a la joiera? Un anell per ella i un rellotge per ell. Tota la gent "de casa bona", un eufemisme de pijos, sap que quan una parella es regala això només vol dir una cosa: casament a la vista. Espanya sencera ho va veure quan Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina van anunciar que es casaven i ell mostrava a la premsa, orgullós "este fantástico reloj", regal de Cristina al futur nuvi. Encara s'estila que la futura núvia li regali un rellotge al futur nuvi a canvi de l'anell de prometatge. Ho publica Vanitatis: "A las 19 horas del pasado viernes entraron en la tienda Clara i Piqué. (...) Fueron conducidos a la zona que pidieron: el stand de relojes de Audemars Piguet, una exclusiva marca  de lujo en la que permanecieron durante al menos 10 minutos.Tras hacer las consultas y tomar las decisiones pertinentes, un nuevo tema sobrevoló la conversación, cuando una de las trabajadoras preguntó a la pareja por un anillo que habían adquirido en el pasado. La respuesta de Piqué fue clara: “Se lo están arreglando ya”. Piqué ja ha regalat l'anell a Clara i com sempre en un anell de compromís, no el va triar ella perquè no se'l va fer a mida, L'estan arreglant. Shakira està fumant en pipa, el que la colombiana no va aconseguir en 12 anys, Clara ho té en el primer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clarachia (@___clarachia)

Clara i Piqué estan en la lluna de mel de la relació: l'inici i sense la pressió del seu inici, que era clandestí, d'amagat, a esquenes de Shakira. Aleshores no hi havia visites al Passeig de Gràcia ni posts sense samarreta a Instagram. Comença la segona etapa de la relació: sense els fills de Piqué, sense l'ombra de la colombiana, amb tota la família i els amics a favor, treballant junts a la mateixa empresa, Kosmos, i vivint plegats al tríplex de Muntaner. Si Piqué i Clara, com tot sembla indicar, es casen, i ho fan com tots els pijos, a la Creu de Pedralbes, algú a Miami plorarà sang. La nova sessió de Bizarrap deixarà l'anterior com una cançó de bressol. Després de Brangelina (Brad Pîtt i Angelina Jolie), neix la nova parella de moda: Piquechía.