Ha arribat el dia per a Carles Prats. El presentador del TN deixa els informatius diaris per enfrontar-se a nous reptes al Sense Ficció. Un canvi d'aires que desitjava des de fa temps, però que ha sorprès bona part de l'audiència. Prats crema una nova etapa important de la seva carrera, i el comiat de companys, plató i rutines és constant durant els últims dies. Havia de ser així.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vols dir, Francesc? No sé jo... 🤔🤔🤔 #TNTV3 Foto de @juditifet #darreralescàmeres

Una publicación compartida de Carles Prats (@krlsprts) el

carles prats mascareta

Carles Prats amb Marta Bosch @krlsprts

La cadena també li ha dedicat un missatge d'agraïment, cridant als espectadors a acompanyar Prats en el seu últim dia (de moment, és clar.) El barceloní deixa petjada, és evident. I en un dia especial, ha farcit el seu Instagram amb diferents escenes quotidianes que recordarà sempre. Algunes, de divertides.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Què faríem sense els companys? #TNTV3 "Pito pito..." Sort del Pere Bosch. 🤣 #darreralescàmeres

Una publicación compartida de Carles Prats (@krlsprts) el

carles prats tv3

Carles Prats TN TV3

Prats s'ha acomiadat de forma emotiva en acabar l'informatiu: "ha estat un privilegi compartir amb vostès l'hora de dinar. Seria desconsiderat no acomiadar-me com cal després de 10 anys. Gràcies per la confiança i la comprensió. La televisió pública continua. Els deixo en molt bones mans", en relació a que la seva plaça la cobrirà Xavi Coral a partir de dilluns, una de les tornades més sonades de la temporada. Bona sort a tots dos!

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat