Fa uns dies, En Blau informava en exclusiva d'un canvi d'aires sobtat per l'audiència. Un dels presentadors i editors més estimats dels Telenotícies, Carles Prats, abandona l'informatiu on ha estat els darrers anys per presentar el programa de reportatges dels dimarts al prime time Sense ficció. Prats, "tenia ganes de canviar d'aires", i ara els espectadors s'hauran d'acostumar a no veure'l donant les notícies. El substituirà Xavi Coral.

carles prats mascareta

Carles Prats i Marta Bosch (@krlsprts)

Són dies intensos a Sant Joan Despí. Dies de comiats que Prats aprofita per anar dient adéu a molts companys que han estat colze a colze els darrers anys al seu costat. Dies emotius on l'excel·lent periodista agraeix públicament tota la feina i escalf rebut pels companys del Telenotícies, com les seves inseparables Marta Bosch i Raquel Sans:

carles prats i marta bosch

Marta Bosch i Carles Prats (@krlsprts)

L'última persona de qui s'ha acomiadat, abans d'abaixar definitivament la persiana, ha estat la realitzadora de l'espai, Patrícia Artigas. Una imatge preciosa, sincera, de sintonia total entre tots dos, amb un missatge molt emotiu que la mateixa homenatjada li ha tornat:

carles prats resposta realitzadora

Una marxa que molts lamenten, companys, amics i espectadors. Però segur que el gaudirem tant o més al Sense ficció.  

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat