Sorprenent abans i després el que ha experimentat el que fos presentador del Telenotícies de TV3, Carles Prats. Va ser a finals d'agost quan es va acomiadar del seu públic a la cadena catalana. Ho va fer per emprendre una nova etapa en la seva carrera com a periodista. Des d'aleshores, està centrat en elaborar reportatges per al programa de la mateixa casa, Sense ficció, que s'emet els dimarts per la nit a partir de les 21.55. Un canvi d'aires que Prats s'ha pres al peu de la lletra. Prova d'això, la seva imatge actual. 

CARLES PRATS MARÇ 2020 TV3

Carles Prats, TV3

El 10 de juliol va ser quan el de TV3 va publicar en el seu compte d'Instagram el seu últim retrat davant de les càmeres. En ell surt acompanyat per Marta Bosch i Raquel Sans. Parlem d'aquesta foto:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carles Prats (@krlsprts)

Una captura on el presentador, somrient, presumeix de barba i cabell curt, perfectament pentinat. "Últim TNTV3 junts amb Raquel Sans. Un privilegi treballar al teu costat. T'enyoraré molt", va escriure el de Barcelona. Un look que no té res a veure amb el que lluu actualment treballant darrere les càmeres. Carles, molt canviat, s'ha deixat créixer el cabell i la barba. Té un aspecte, segons alguns, molt més hippie i bohemi. Res millor que una fotografia per apreciar la seva transformació:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carles Prats (@krlsprts)

Carles Prats, Instagram

Carles Prats, Instagram

Carles Prats, Instagram

Carles Prats, Instagram

Un retrat que el periodista va publicar fa relativament pocs dies a les seves xarxes socials, captant l'atenció dels seus seguidors. "On és el teu cabell curt?", "Quin canvi de pentinat", "Ja no portes l'uniforme del TN", "Que hippie" o "Quin cabell més llarg" són alguns dels comentaris que Prats ha rebut per la seva nova imatge. Doncs més enllà del seu cabell i barba, el de TV3 també ha sorprès pel seu vestuari, ara molt més relaxat. Si abans apostava per les americanes, camises i corbates, ara s'ha passat als texans, botes i jerseis còmodes. "Tenia ganes de canviar d'aires", va dir en el seu comiat després de 10 anys al capdavant del Telenotícies. Vaja si ho ha aconseguit.