Fer televisió pot cansar. Els qui no la fan habitualment la veuen una feina "fàcil", com ha dit Elisenda Pineda en substituir Lluís Marquina al Tot es mou de TV3. Però és una feina que exigeix rigor, fixar-se en els detalls i un gran fet diferencial: la miren, valoren i critiquen centenars de milers de persones. TV3 forma part de la quotidianitat de molts. Els presentadors d'informatius tenen el plus de que hi confiem. El canal 3/24 forma part del menú diari de molts catalans i un dels seus presentadors ha fet públic que somia fer un gir radical a la seva vida. També presenta cada dia un espai a TV3 anomenat 12-14, dues hores d'informació al migdia. És el bo de Carles Costa. I s'ha obert així als seus seguidors:

carles costa twitter

@carlescosta_ 

Carles Costa somia en deixar la TV i fer de professor. Ha afegit que "La vida, sense un punt de risc i de romanticisme, és tremendament avorrida". Chapeau. Als seus 44 anys i des dels seus inicis amb Jordi Gonzñalez ha fet de tot i bé a TV3, un somni per a qualsevol periodista. Ha estat un dels millors i més recordats corresponsals, ha presentat Els matins, ha fet Trinxeres, un programa divulgatiu però interessant sobre la Guerra Civil que molts creurien resignat al 33 i va triomfar a TV3. Ha superat fins i tot una malèvola imitació a Polònia que se'n fotia de com pronuncia les vocals obertes i assassina la vocal neutra. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carles Costa (@carlescosta_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carles Costa (@carlescosta_) on

image007

carles costa imitacio tv3

TV3

Vicent Sanchis i David Bassa, cap d'informatius, li han encarregat una feina titànica: competir des de TV3 contra Al rojo vivo cada migdia amb els pocs recursos del 3/24. El seu programa 12-14 es mou entre el 7% i el 9% d'audiència en una franja ultra-competitiva. En alguna ocasió han arribat a fregar el 14%. Acabada l'època de Cuní, quan Els matins podia durar 6 hores, la cadena estudia un programa de migdies que, com ja va avançar En Blau, tindria com a possible cara Monte Tió. Però segons ha pogut saber En Blau TV3 esperarà a que acabi el judici de l'1-O que omplirà aquella franja durant mesos.

Carles Costa TV3

TV3

TV3 no haurà de buscar massa lluny per trobar bons presentadors per aquest Al rojo vivo català. A Carles Costa costa trobar-li un però.