Fa una pila d’anys que la Judith Antequera és una de les cares visibles dels informatius del 3/24. Apassionada per la feina, la periodista ha aconseguit que el seu to afable i alegre quan presenta les notícies hagi esdevingut gairebé indispensable a la televisió pública.

judith antequera 324

TV3

Nascuda i criada al barri de Sant Andreu de Barcelona, Antequera va començar a forjar la seva llarga carrera a Nou Barris Televisió i a Xarxa Ciutadana Noubarris.net. Ara, però, i després d’anys de trajectòria, sembla que la salut li juga una mala passada i l’obliga a allunyar-se de les càmeres de TV3.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Via @aleixcosta7 @somlaincorrecta

A post shared by Judith Antequera (@judithantequera) on

La Judith Antequera explica al seu compte de Twitter que a partir de la setmana vinent ja no presentarà els informatius del 3/24. Si bé continuarà treballant a la cadena, ho farà apartada dels focus per “acabar de posar la salut a lloc”. La periodista s’acomiada amb un agraïment a l’audiència que l’ha acompanyat fins ara: “Ha estat un plaer!”.

La reacció a la xarxa ha estat immediata. Els companys de professió i fins i tot el seu club de fans, en xoc, li donen tot el suport.

Antequera no explica el que li passa, tot i que ja fa mesos que sabem que alguna cosa no acaba de rutllar. El 5 d’abril del 2018, el dia que la justícia Alemanya va deixar en llibertat el president Puigdemont, la Judith va alertar tothom quan va explicar que, malgrat ser un dia “informativament tan intens”, no havia pogut treballar perquè estava a urgències. I el passat 1 de desembre, pocs dies després de celebrar el seu 40è aniversari, agraïa el suport dels amics i la família i donava, un altre cop, una pista del seu estat de salut: “Ara a recuperar-me del tot! Show must go on”.

La Judith Antequera es recupera a poc a poc del contratemps amb el qual s’ha trobat els darrers mesos. Encara no ha marxat i l’audiència de TV3 ja la troba a faltar.