Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, continua a capgirells per la vida. Una existència realment complicada la seva, va quedar orfèna de mare amb 6 anys. Érika Ortiz es va suïcidar un 7 de febrer de 2007 amb una sobredosi de pastilles. Ho feia a l'apartament que l'aleshores presentadora havia fet servir durant els seus anys a Madrid, i que va abandonar quan va comprometre's amb Felip de Borbó. Aquella mort voluntària, deixant una nena petita sola al món, sempre ha estat un tema espinós. Algunes fonts de la mateixa família asturiana apuntaven a la pressió exercida per la Casa Reial i per la Letícia sobre la mare de la Carla, i que va resultar insostenible. Però aquest ha estat sempre un tabú per a la reina. Com si no existís.

El mateix li passa a la jove de 22 anys, que mai no ha gaudit de la protecció que gaudeixen altres familiars, tots ells en situacions molt menys severes i dramàtiques. Sembla que no compta per a Letícia, com evidentment no ho fa per als classistes Borbons. No hi ha contacte entre cosins, i encara menys ningú que l'ajudi. Ho està passant malament. Molt. Ha perdut la parella, la feina, la casa. Va confessar patir un trastorn de salut mental, com la bulímia nerviosa, que arrossegava des de ben petita i que ningú la va ajudar a detectar ni tractar. I fa uns dies ingressava a l'hospital La Paz de Madrid, per un problema que no ha estat revelat. Fins allà es desplaçaven els seus avis, els pares de Letícia, Jesús Ortiz i Paloma Rocasolano. Ningú més. Ni la tieta Telma, que celebrava l'aniversari de la petita Erin, ni per descomptat, la reina. Ni rastre. 

Jesús Ortiz y ana togores GTRES
Jesús Ortiz, avi de Carla Vigo, amb la seva dona Ana Togores / GTRES
Paloma Rocasolano GTRES
Paloma Rocasolano, àvia de Carla Vigo / GTRES

Carla Vigo, mort d'un amic, s'ha tret la vida

Doncs bé, la filla de l'escultor Antonio Vigo no deixa de rebre males notícies. Tan dolentes com que desperten tots els seus fantasmes del passat. Una tragèdia torna a sacsejar el seu dia a dia, han trobat mort un amic a Aranjuez, la localitat madrilenya on es va criar. Resulta que després de mesos d'intensa cerca per part de les autoritats, l'aparició d'un cadàver confirmava el pitjor dels escenaris: s'havia pres la vida. La troballa de la policia, a falta de la confirmació de l'autòpsia, era concloent. El malson de Carla Vigo, un altre cop. "No me lo creo", ha escrit colpida, trist, desfeta. No aixeca el cap: o no pot o no la deixen. 

¡
Carla Vigo colpida pel seu amic mort / Instagram

La neboda de Letícia, desemparada

La família del desaparegut ha informat del desenllaç d'aquest cas a través de les xarxes socials, i Vigo ha compartit aquesta informació ocultant la identitat dels autors de la publicació, per respecte i privacitat. "Es el final de casi seis meses de dolor, sufrimiento y temores para todos nosotros", expliquen, alhora que agraeixen la col·laboració i el suport que han rebut per part dels veïns, coneguts i amistats del finat. L'impacte sobre la Carla, en aquests moments de tanta fragilitat emocional, deu ser important. Confiem que rebi ajuda, que no la deixin pair aquesta nova desgràcia, que les amigues i amics (que en té), i els pocs familiars que se'n recorden d'ella, la consolin i l'animin per tirar endavant. A ser forta. A no sentir-se, una vegada més, desemparada i abandonada. 

Carla Vigo Instagram
Carla Vigo / Instagram

La vida pot ser cruel. En alguns casos, fins a límits inhumans.