El que no aconsegueixi Paolo Vasile no ho aconseguirà ningú. El rei Mides de la televisió-safareig, l'home que quan es proposa alguna cosa, la fa, el que ha estat capaç de dur a un reality a tota una Isabel Pantoja, cosa que fa anys era impensable, o tancar a Guadalix de la Sierra a la 'princesa del pueblo', té un altre objectiu entre cella i cella. I té a veure, no amb una princesa, sinó amb una reina.

Jordi Gonzalez Pantoja 2 Telecinco

Telecinco

Ja se sap què passa quan algú entra en la roda telecinquera d'anar a un dels seus programes estrella a que el gravin les 24 hores. Que hi ha un moment que se n'obliden de les càmeres, instants de debilitat o de relaxació, on s'obren en canal i fan confessions que no haurien volgut fer si s'haguessin trobat fora d'aquest context. Per no parlar del que passa després del seu pas per aquests programes: que toca fer roda per uns altres, tan o més despietats, cas de Sálvame, el Deluxe o El programa de Ana Rosa.

leticia atura amb la ma EP

EP

Que la Pantoja parli dels fills o de Cantora, que Kiko Rivera parli de drogues, que Belén Esteban parli de Jesulín, són coses que els espectadors -i els directius de la cadena- van rebre amb els braços oberts. Però imaginin què suposaria tenir en un d'aquests programes algun familiar de la reina Letícia. Seria capaç de controlar tot el que sortiria per la seva boca? Quan els altres concursants o Jorge Javier li preguntessin coses sobre ella, no se li escaparia res de res? Qualsevol dada, anècdota, vivència o opinió seria rebuda amb ànsia, menys a Zarzuela.

carla vigo neboda leticia instagram

Carla Vigo / Instagram

I ara hem sabut que aquesta porta no està tancada del tot. Una cosa és trobar-te confidències o revelacions en llibres, com el del seu ex, i una altra és escoltar-los directament de la boca d'un membre de la seva família. La que ha encès les alarmes és la neboda de la reina, Carla Vigo Ortiz, filla de la difunta Érika, germana de la reina. La jove més díscola de la família, gayfriendly, malparlada i ultra d'esquerres, ja té 18 anys. I un cop ha arribat a la majoria d'edat li van regalar  un contracte: no podrà dir res de les seves cosines Elionor i Sofia ni de la tia Leti. A canvi de què? Només el contracte ho diu.

leticia enfadada GTRES

GTRES

Veurem si ho compleix o si fa cas a la seva curiositat. En un dels seus stories compartint confidències amb els seus seguidors, va reconèixer que no descarta participar en algun reality "Sí me da, así, la vena loca... Si acaso 'Supervivientes". Després de llegir això, el programa Socialité s'ha posat en contacte amb ella i no només no ho ha negat sinó que en efecte, "no descarta la posibilidad de embarcarse en tamaña aventura y poner rumbo a Honduras". Expliquen a la revista Lecturas que Vigo vol ser actriu i ballarina, i participar en un concurs com aquest "sería muy beneficioso para darse a conocer ante el gran público y no ser considerada siempre como 'la sobrina de la reina', una etiqueta de la que ella no reniega, pero tampoco alardea, pues es una chica que no se manifiesta abiertamente a favor de la monarquía, más bien al contrario".

carla vigo fumant

Carla Vigo / Instagram

Si finalment Vasile la convenç, no seria, però, la primera familiar d'algú de la família reial participant en un reality televisiu, però sí algú tan proper com una neboda. Fa un temps, Blanca de Borbón, filla de Leandro, ja va participar a Acorralados i abans, Olivia de Borbón, filla d'un cosí de l'emèrit, a 'La granja de los famosos'. Però el morbo amb la neboda de la reina estaria assegurat. Veurem doncs, si Carla Vigo va a La Palapa i si aleshores són els reis els que s'hauran d'amagar a una illa deserta.