Un nou membre de la família del Rei arriba a l'edat adulta i entra en el circ de l'opinió pública. És la filla d'Érika, la germana de la reina Letícia, tristament desapareguda. Èrika Ortiz va morir als 31 anys deixant la seva filla Carla a càrrec del pare de la criatura. Ara, Carla Vigo Ortiz ha fet 18 anys i la seva imatge pública a xarxes socials permet fer-se una idea de com és la neboda dels reis. Si Victòria Federica als 18 anys ja fuma i juga, Carla té un perfil més ideològic a les xarxes. Aquest és un retrat de la jove neboda de Letícia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Vigo Ortiz (@carlusss_2000) on

Els perfils més amables publicats de Carla Ortiz parlen de la noia amant dels animals i aspirant a ballarina i actriu. Però el seu twitter ofereix un retrat d'una persona amb idees polítiques molt més definides. És gayfreindly convençuda, penja multitud de referències als drets del col·lectiu LGTBI i a la festa de l'Orgull gay. És fan de la pel·lícula Carmen y Lola sobre l'amor entre dues gitanes lesbianes i de la sèrie Paquita Salas

Té idees polítiques a l'esquerra de Podemos. Es mostra orgullosa que Espanya acollís els migrants de l'Aquarius, s'indigna amb la presó de Valtònyc i penja imatges contra el xalet de luxe de Pablo Iglesias. Esquerranosa convençuda compara els votants de l'esquerra vivint en cases humils amuntegades amb el líder de Podemos i laseva  casa amb piscina:

Com molts adolescents, utilitza paraules gruixudes al llenguatge i no costa trobar mostres de com n'és de malparlada. En el tuit anterior escriu "ostias" i "a la mierda" i tot seguit en lloc de dir "me muero" prefereix un més explícit "me puto muero". Res estrany en el món de les xarxes adolescents, però sorprenent en una neboda de reina.

I per que fa a la seva relació amb la Família reial ha esborrat tuits en què defensava a la seva cosina Elionor quan va rebre atacs per desprendre's de la seva àvia Sofia agressivament davant la Catedral de Palma: Va escriure (i esborrar) "Si fuerais Leonor ¿cómo estaríais?, pues hasta los cojones". No ha esborrat crítiques a la justícia que condemna per cantants com Valtònyc per injúries a la Corona. I manté l'orgull de ser filla de qui és. Va penjar aquest recordatori el dia de l'aniversari de la seva mare:

No és de sang reial, no apareix a la línia successòria i no serà mai cap de l'Estat però a alguns no els importaria que hi fos.