El programa més vist de la TV en l'actualitat és Rocío, l'entrevista en 14 capítols (de moment) que ha pagat La Fábrica de la Tele. Els capítols zero més 12 i l'especial de la setmana passada. Catorze en total. La sèrie torna amb el que anomenen capítol 8, a cinc d'acabar (si Telecinco no en reclama més). El contingut intenta sorprendre tot i que ja sembla que està tot dit. Rocío Carrasco ha demanat eliminar les parts on detalla l'agressió de la seva filla amb 15 anys Rocío Flores, tot i que ho va detallar en directe l'última nit.

rocio carrasco Telecinco

Rocío Carrasco, Telecinco

Els col·laboradors anunciats després del fiasco dels 28 tertulians de la passada nit són Belén Esteban, Samanta Villar, Paloma García Pelayo, l'experta en violència de gènere Ana Bernal-Triviño i la psicóloga Sonia Cervantes. Ja no torna María Patiño o Marc Giró, com ha avançat a una entrevista a EN Blau. El contingut del capítol 8 conté detalls escabrosos de la família a la que detesta i porta setmanes esbudellant, la família Jurado.

rociito pau t5

Debat de Rocío, Telecinco

Amb el títol 'Miedo', aquest nou episodi narra fets entre 2006 i 2012 un dels quals és l'esca del pecat, la raó de tot el drama familiar: els diners. Es parlarà de l'obertura del testament  de Rocío Jurado i d'altres fets com el greu accident de trànsit de José Ortega Cano que va provocar la mort d'un conductor i pel qual el destre va ser condemnat per homicidi; la participació de Rosa Benito i  Antonio David Flores, en diferents realities; i alguns dels episodis més difícils viscuts amb els seus fills.

david y rocio flores GTRES

David i Rocío Flores GTRES

El programa té l'actuació musical de Blas Cantó però qui canta és, un altre cop, Rociíto, que aborda l'afer més important de tot: l'herència de la Jurado. Com es va repartir entre la família, per què la filla gran es queda la part majoritària i no a parts iguals entre els tres fills. La causa de per què tots s'odien. I un detall, el més bèstia de tots: per què no es parla amb el seu fill petit, David, de 22 anys, discapacitat. Costarà que s'entengui.