Els que ja tenen una edat, segur que si ara llegeixen aquests títols de cançons: "Coco gua gua", "Amigo Félix" i "Super disco chino", sabran immediatament qui les cantava. Enrique y Ana, un duo musical de principis dels 80 que entonava cançons infantils i que estava format per una nena, la tal Ana, Ana Anguita, i un home més crescudet, Enrique del Pozo.

Després de la seva faceta com a cantant infantil, va passar directament a l'altra banda, al costat més canalla de la televisió, fent de col·laborador a hores intempestives i parlant de temes molt més adults, a Crónicas marcianas, DEC o La Noria. Polemista i polèmic, Del Pozo no tenia pèls a la llengua i es mostrava abraonat i disposat a discutir amb qui fos i amb el to que fos. Fa temps que va deixar de costat el món de la televisió. Va marxar a Itàlia, tot i que per feina, viatja sovint a Madrid. I què ha fet després de desaparèixer dels focus? Entre d'altres coses, vendre joguines eròtiques destinades a públic homosexual.

enrique del pozo tv

Enrique del Pozo (Telecinco)

A més, als seus 62 anys, juntament amb un soci, van presentar Gayskelly i Spaggaytti, dos dibuixos, dues mascotes, que aviat van començar a tenir molt bona acceptació en el col·lectiu LGTBI.

enrique del pozo joguines

Actualment, Del Pozo es presenta a ell mateix, tal i com diu el seu time line a Twitter, com a "cantant, actor, presentador, conductor de TV i director del film "El muro rosa" i apareix amb un aspecte ben diferent a la imatge que ens tenia acostumats.

enrique del pozo tv barba