El passat 2020, TV3 va triar tres presentadores de casa, cadascuna, impecables i reines de les seves franges horàries, com Lídia Heredia, Helena Garcia Melero i Cristina Puig per conduir el programa especial de les campanades des de les Fonts de Montjuïc.

Molts focs d'artifici, moltes llums, vestits espectaculars, molta emoció i molt de fred, però alhora, molt de caliu, que les tres periodistes van saber transmetre pels espectadors catalans per acomiadar l'any més atípic dels darrers temps i donar la benvinguda a un 2021 que començava.

campanades 2020

Lídia Heredia, Helena Garcia Melero i Cristina Puig, a les campanades del 2020 / TV3

Un any enrera, els encarregats d'avisar dels quatre quarts, les dotze campanades i menjar-se el raïm amb els espectadors, van ser Maria Fernández Vidal, Tomàs Molina i Toni Cruanyes. Tres cares del Telenotícies que van regalar algun moment impagable, com el petó als morros que es van fer el Toni i el Tomàs davant una sorneguera Maria que mirava l'escena davant seu:

No sabem quins vestits es posaran, ni tampoc sabem si les campanades acabaran amb un petó de bon rotllo o amb què, però sí sabem quins seran els dos presentadors escollits per TV3 per les campanades d'enguany.

Un, presentador de la casa, que dona un bon rotllo que se'l trepitja, bona gent i enginyós, que cada cap de setmana apropa l'exitós concurs Atrapa'm si pots, una de les propostes més esperades pels espectadors: Llucià Ferrer.

lluciaferrer 249766704 4153832221393354 1136007731301780495 n

Llucià Ferrer / @lluciaferrer

L'altra, la meravellosa Elena Gadel, que cada tarda podem veure a Com si fos ahir, interpretant un dels papers més estimats de la sèrie, el de la 'Noe'. Talentosa, espontània i amb una de les millors veus de Catalunya, la cantant i actriu ha anunciat la notícia als seus seguidors a xarxes ben emocionada: "Doncs sembla que enguany presentarem les campanades de TV3 amb el meu company i amic Llucià Ferrer. Doncs em fa una il.lusió important, també us ho dic".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elenagadel (@elenagadel)

A ella li fa il·lusió, i a tots els seus seguidors també, a jutjar per les reaccions: "Bravisimaaaaaaaa!!!!!! Dale fuerte a la campana!!!!!", "Enhorabona!", "Fantàstic!", "Ole guapa! M'agradarà molt veure'!", "Segur que no me les perdo!", "T'ho mereixes! Jo cada any miro TV3. Però aquest any encara més. Espero que gaudeixis molt de l'experiència guapaaa. Ho petaràs!"

I tant que sí. Una combinació perfecta per acomiadar el 2021 i donar la benvinguda al 2022. Un programa que començarà mitja hora abans de la mitjanit del dia 31 de desembre des de l’avinguda Maria Cristina de Barcelona, amb l’espectacle ofert per l’Ajuntament de la ciutat. Ganes ja que arribi el dia.