Cake Minuesa és un reporter ultra i pluriempleat a Intereconomía i OK Diario. Quan fa pocs dies va viatjar a Barcelona pel Consell de Ministres va denunciar un cop de puny al nas d'un vianant. Ara el diari d'Eduardo Inda l'ha enviat a Torroella de Montgrí. En aquesta vila del Baix Empordà van llençar dissabte una llauna al nas d'un regidor de Ciutadans. Una agressió condemnable com totes. Allà on hi ha sang al nas hi ha Cake Minuesa, a qui Jair Domínguez va fer famós al Parlament per un tuit on deia "Cake Minuesa, puño en la cabesa". 

intereconomia sang

Intereconomía

El reporter no s'ha trobat amb cap hostilitat cap a la seva persona. Més aviat les 3 veïnes que no s'han aturat a respondre-li. El vídeo conté qualificatius insultants de Cake Minuesa cap als veïns de Torroella, que van des de "pueblo loco" a comparar-los amb assassins d'ETA. Aquí poden veure la gravació:

Cake Minuesa: "Hay hasta gasolina independentista. Esta es la mentalidad en estos pueblos locos. La mentalidad loca. Pones gasolina junto a un cártel donde pone "Llibertat Dolors", ¡es el independentismo loco!".  Al poble natal de la consellera Dolors Bassa, a la presó per organitzar el referèndum de l'1-O, hi tenen cartells demanant-ne la llibertat. Segons Cake, la bogeria d'un municipi malalt. A la plaça de l'Ajuntament no hi troba la rojigualda i qui embogeix és ell: "Aquí la bandera no está, debe ser difícil vivir aquí, hay que ser muy valiente para no llevar un lazo. Es una presión macho. Me preguntarán ¿por qué no llevas un lazo?". La follia de creure que et preguntaran una cosa que no et pregunta ningú.

cake minuesa twitter 2

llibertat dolors twitter

@OKdiario

El més ultradretà ve després. Dins l'ajuntament li diu a un funcionari: "El alcalde dijo sentirse orgulloso de sus vecinos. Es como si el alcalde de Mondragón dijese que está muy orgulloso de El carnicero de Mondragón". Es refereix al terrorista d'ETA Jesús María Zabarte Arregi, responsable de 17 assassinats. Cake Minuesa compara llençar una llauna al nas amb assassinar 17 ciutadans. Minuesa arriba al poble català, els insulta, els diu terroristes assassins i bojos i marxa. Com sempre, penja vídeos d'agressions, en aquesta ocasió Cake Minuesa agredint tot un poble.