Des que el govern Sánchez  i l'administradora de RTVE Rosa María Mateo han triat Enric Hernández de cap d'informatius i comissari polític a TVE, la cadena estatal no aixeca cap. L'última polèmica és amb acusacions de censura, un afer que Hernández coneix bé després de vetar una entrevista ja gravada a Oriol Junqueras. La periodista barcelonina de TVE Anna Bosch, enviada als EUA, acusa de censor el seu cap d'internacional per vetar-li una notícia per ser "massa hostil" amb Donald Trump durant les eleccions. 

anna bosch TVE

TVE

anna bosch peça TVE

TVE (Clica la foto per veure el vídeo)

El cap d'Internacional de l'època Rajoy era Álvaro López de Goicoechea i insulta la seva subordinada acusant-la de dropa:

alvaro lopez tve

TVE

"Tú a lo tuyo: broncas, exigir salir en el Telediario, no madrugar para entrar en el programa Los Desayunos de TVE, cuando tenías que dormir estabas tuiteando de noche...". Baralla de barra de bar però en públic i a twitter. I l'alcohol el paguem tots nosaltres. Així està la TVE d'Enric Hernández.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat