Borja Thyssen és una celebrity catalana. Fill de Carme Cervera, ex Miss Barcelona, baronessa Tita Thyssen i una de les primeres fortunes del país. Ara tota la família viu a Andorra, una manera de viure a Catalunya sense pagar els impostos a Espanya. Borja acaba de prendre una decisió vital: marxar a viure a Suïssa, concretament a Gstaad, on el luxe apareix a cada racó. Segons el digital LOC, el paper de tutor de les germanes Carmen i Sabina Thyssen l'exerceix el nebot de Tita, Guillermo Cervera, i Borja ha quedat en fora de joc Alguns veuen en Carmen, la bessona més intel·lectual, la successora de Tita al capdavant de l'imperi Thyssen, i Sabina, la germana artista, dedicada a un perfil més reservat com a pintora. Borja Thyssen sap que amb la majoria d'edat de les noies serà més difícil evitar la foto perillosa, la de Borja i Sabina de costat, on es comprovi que són tan similars que més que germans per ventre de lloguer semblen pare i filla. Borja ha reaparegut, visiblement més prim, en una expo de Madrid i cada dia s'assembla més a Sabina:

Borja Thyssen Blanca Cuesta GTRES
Borja Thyssen i Blanca Cuesta a Madrid, GTRES
Carmen y Sabina Thyssen, twitter
Carmen i Sabina Thyssen, twitter

Borja va néixer fa 44 anys a Madrid i ha viscut tota la vida entre Catalunya, Madrid i Suïssa. El seu pare biològic és Manolo Segura, una de les parelles de Tita, que mai va figurar com a pare legal. Quan Carmen Cervera es va casar amb el baró Thyssen va aconseguir que el seu marit passés de padrastre multimilionari a pare de Borja. Va adoptar-lo i donar-li un cognom, un pare i una part de la seva fortuna. Borja té passaport suís i marxa a viure al país helvètic, lluny de la Hisenda espanyola i lluny de les seves germanes Carmen i Sabina. Segueix sense haver-hi una sola foto dels tres germans junts. Una decisió que sembla de Borja, que marxa lluny de la mare i les germanes amb la dona, la també catalana Blanca Cuesta, i els seus 5 fills. El matrimoni es va conèixer a la Costa Brava quan ell tenia 18 anys i ella 24.

Borja Thyssen Francesca GTRES
Borja Thyssen i la seva germana Francesca GTRES

Borja no té especial relació amb les seves germanes Carmen i Sabina per una raó, no són les úniques que té. Sent fill del baró Thyssen és germà dels quatre fills biològics del col·leccionista: "Cuando el 15 de febrero de 2002 Borja Thyssen-Bornemisza aceptó el acuerdo de reparto de la fortuna de su padre, tenía 21 años y cualquiera podría pensar que sus problemas se habían acabado para siempre. El conocido como pacto de Basilea distribuía entre sus herederos, incluidos sus cinco hijos, Georg, Francesca, Lorne, Alexander y Borja, un patrimonio estimado en más de 3.000 millones de euros, aunque su valor real fuera incalculable a tenor de las obras de arte que incluía y los récords de venta que este tipo de bienes siguen batiendo cada año en las subastas más selectas" (diari El País). Molts diners, molts germans i un secret: quina és la veritable relació entre Borja i les seves germanes/filles, Carmen i Sabina.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!