Queda molt per obrir el testament de Tita Thyssen. La baronessa catalana viurà molts anys a la vista de com porta els 80. No hi ha cap celebrity a Catalunya ni a l'Estat tan ben conservada, amb tanta energia i a qui llueixin millor els 1300 milions d'euros que ha acumulat de patrimoni personal. Una xifra que la fa una de les persones més riques del país, sumant el que va heretar del seu marit, el baró Thyssen, i el seu bon ull per comprar pintures i immobles. La seva col·lecció privada d'art és de les més importants del món, i en part la té prestada al Ministeri de Cultura que paga una bona xifra pel lloguer. Té cases arreu, entre Barcelona, Madrid, Suïssa, Sant Feliu de Guíxols i Andorra. Hi ha molt a repartir, quan toqui, però ara són més a repartir. Borja Thyssen, fill de Manolo Segura, va ser adoptat pel baró i té el seu cognom Thyssen. El primogènit té previst, segons LOC, tocar el dos i marxar a viure a Miami coincidint amb la majoria d'edat de les seves germanes Carmen i Sabina, les bessones que Tita va fer engendrar per ventre de lloguer a Los Angeles fa 18 anys amb material genètic, que s'especula si era de Borja, del baró o de Manolo Segura. 

Manolo Segura tita Thyssen GTRES
Manolo Segura amb Tita Thyssen a Cannes GTRES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

Les bessones no tenen el cognom Cervera ni Segura sinó Thyssen, cosa prou indicativa de qui és el pare biològic. Més interessant que el passat, qui les va engendrar, és el futur: quina part de l'herència els toca. Borja està nerviós perquè alguns interpreten que Tita Thyssen ha canviat el testament per afavorir Carmen, la seva filla formada en direcció d'empreses. Sabina serà artista però Carmen és una ment privilegiada. Podria ser l'hereva universal, la que s'emportés la majoria dels 1300 milions i deixar a Borja només la part que per llei li toca, la legítima, que a Catalunya és poc: una quarta part de l'herència (en aquest cas 300 milions) a repartir entre els tres fills. Per tant, a Borja li quedarien només uns 100 milions. Borja ha estat sempre vist per la seva mare com un titella en mans de la seva esposa, Blanca Cuesta. És normal que temi qualsevol canvi en les últimes voluntats de la seva mare. No hi ha res segur perquè el testament es pot canviar, però la petita Carmen de 18 anys viu amb Tita Thyssen a Andorra, és educada, llesta i de moment no ha donat a la baronessa un gendre problemàtic. Tita va fent, va preparant el seu llegat i està fent moviments per convertir el seu immens patrimoni en diners. Va vendre un quadre de Constable per 28 milions d'euros i ara ha venut una altra joia al chatarrero Luismi.

Borja tita GTRES
Borja i la seva mare, els Thyssen, GTRES

Segons LOC, "Diez minutos trae una amplia serie de fotos en las que vemos a Luismi Rodríguez, de Desguaces Latorre, saliendo de una marisquería con Tita Thyssen. El abrazo de despedida de Luismi a Tita oscila entre el koala y la pitón. Ni un milímetro de aire entre los dos. Dicen que se conocen desde hace muchos años, y si no ha pasado nada entre ellos, milagro será. Pero el motivo del encuentro era de tipo comercial y dentro del ámbito objetual. Luismi le ha comprado su Rolls-Royce plateado, una preciosidad, por 600.000 euros. Una pieza rutilante para el museo del coche, basado en su imponente colección, que lleva años queriendo abrir en Parla". Tita es ven el Rolls que li va regalar el baró Thyssen abans de morir i engreixa en 600 mil euros més, 100 milions de pessetes, l'herència dels tres fills. Compte que l'hereva universal no sigui Carmen, i Borja, el primogènit, l'hereu, es quedi amb un pam de nas.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!