El serial Bertín Osborne i "amigues" ataca aquest dimecres de revistes del cor, i ho fa amb unes declaracions incendiàries que tornen a posar sobre la taula que mai no guanyaria el premi al pare de l'any. El que està fent amb Gabriela Guillén, la fisioterapeuta, esteticista i exmodel paraguaiana, és d'un mal gust exquisit. L'ha humiliat des del mateix moment que la relació va sortir a la llum, poc després de separar-se de la seva dona durant 20 anys, Fabiola Martínez, mare també de dos dels seus fills. Va dir d'ella que era una amiga, però com les altres 50 que en tenia: "Ni es mi novia ni estoy enamorado. Salgo con chavalas, ¡no voy a salir con soldados!Té raó en això: no coneixem soldats embarassats pel cantant. En canvi, d'amigues, amants i tal, més d'una. 

Tampoc va ser gaire fi, ni elegant, ni empàtic, quan es va saber que Gabriela esperava un fill seu. Osborne dedicava aquestes precioses paraules a la criatura i a la gestant: "No ha sido un embarazo deseado, sino un accidente. Pero me haré cargo". No gaire. Comptant aquell dia, s'han vist en dues ocasions. A la festa d'El Turronero, de la que van marxar cadascú per la seva banda, i durant una cita secreta a casa del cantant, fa algunes setmanes. Encontres que desestabilitzen completament a Guillén, que va molt perduda. Diuen que està enamorada i manté esperances de tornar amb un Bertín que, en realitat, no té ni ha tingut mai la intenció de fer tal cosa. Encara més, la seva s'ha convertit en una vida a la carrera, en plena fuga. Fuig de la Gabriela, fuig del nen, i evidentment també fuig de Fabiola, de Chabeli Navarro i de l'extriunfita Enna. De tot i de totes. 

Gabriela Guillén Semana
Gabriela Guillén, embarassada de Bertín /Semana

Fuig tant que, per molt que la Gabi posi espelmes a Sant Judes Tadeu, tot fa pensar que no li veurà el pèl. Està de 6 mesos i escaig, queda vegada queda menys per al part, se li faran llargs. Se sent sola i té raó. Ja són moltes proves les que n'acumula, com la famosa visita a urgències per una baixada de tensió. Va anar sense en Bertín i d'allà va sortir destrossada, perquè hi ha detalls de la vivència que no s'havien explicat, i que Guillén revela a 'Semana': "Bertín no se ha preocupado, no ha estado pendiente. Le llamé cuando estuve ingresada y fui al hospital. Estaba realizando un masaje y mi clienta es testigo. Ella me asistió, estuvo conmigo bastante tiempo y estoy muy agradecida. Luego fui a urgencias...le llamé a él con la intención de contárselo y contarle qué tal el bebé. No recibí más noticias de él, no sé que le está pasando. No tengo contacto con él". Ni li agafa el telèfon. Li importa un rave.

Gabriela Guillén GTRES
Gabriela Guillén sortint de l'hospital / GTRES

La futura mare explica un altre passatge que constata que no pot confiar en la paraula del presentador. Li va demanar que li fes un favor, portar-li un seguit d'objectes per al nadó que una amiga de Sevilla li havia regalat. Des de Sevilla, no Tombuctú, molt a prop de la famosa finca d'Osborne. L'home es desplaça habitualment entre la capital andalusa i Madrid, no li demanava la lluna. El temps va anar passant i passant, i en veure que no complia amb el compromís, es va atipar i va haver de desplaçar-se ella: "Se lo había pedido a Bertín anteriormente para que me lo trajera cuando viniera a Madrid y ha venido varias veces, pero no me lo ha traído. Me vine con mucha carga". Ni el més petit esforç, així les gasta el que "se haría cargo". Està tot dit. Gabriela, et toca fugir a tu.

bertin osborne enfadado gtres
Bertín Osborne / GTRES