Sembla que Bertín Osborne s'ha sumat a la moda de lloar Quentin Tarantino i la seva (personalment, petulant, buida i interminable) última pel·lícula. I li ha dedicat un subtil homenatge amb tres petites produccions a xarxes socials, on l'hem vist més enfurismat que mai. Reparteix estopa a dojo, com a les primers cintes del cineasta nord-americà. Però ell no és ni DiCaprio, ni Pitt. Més aviat una barreja de Trump cañí i Cárdenas. L'andalús escup odi contra Julia Otero, el "payaso" Gabriel Rufián, les feministes i els 'progres' d'aquí i allà, arran de les reaccions que van provocar les seves declaracions sobre les dones​. Crida especialment l'atenció el qualificatiu que dedica a la comunicadora (que va de la mà del portaveu d'Esquerra), qui fa un parell de dies recordava una entrevista de fa 31 anys al cantant on ja apuntava maneres com a masclista 'pura cepa'. Tots dos són uns "mamarrachos". Paraula de Bertín.

El sac de boxa del presentador favorit del trifachito no només dona cabuda a Otero, Rufián i els abans esmentats, sinó que té els bemolls de incloure els agressors sexuals, a qui "los colgaria de las pelotas, pero claro, vosotros no lo haríais porque sois muy progres". Bertín és així, ser feminista o violador li provoca associació d'idees .

L'autor del "Llegó borracho el borracho" i d'altres temes inclassificables ha aconseguit el que buscava, és clar. Atenció. Les reaccions, això sí, van caient com la gota malaia. És un Osborne i li va la marxa, però té pinta de que li esclatarà el cervell. Fins i tot l'actriu catalana Melanie Olivares li ha dedicat un minut del seu temps per la menció a Iran, el país on enviaria les feministes.

Melani Olivares @melaniolivares

@melaniolivares

Bertin Osborne youtube planxa @bertinosborne

@bertinosborne

Només per curiositat: Un tast del què diuen els Bertinliebers a xarxes: Per fugir esperitat.

Pren-te un til·la Bertín, que t'agafarà alguna cosa. Tanta mala baba, tanta demagògia i tanta testosterona no l'aguanta ningú, per molt 'macho ibérico' que sigui. Que acabi ja la pel·lícula, si us plau.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat