La festa de dimecres a la nit a la discoteca Kapital de Madrid la pagava la princesa del poble. Belén Esteban aprofita la victòria judicial sobre el seu exprepresentant Toño Sanchís, que li va estafar centenars de milers d'euros, per gastar-s'ho en copes. A la llista de convidats tots els seus companys de Sálvame excepte un: Jorge Javier Vázquez. El presentador se les ha tingut amb la Esteban i la resta de tertulianes i descansa la veu per fer cada setmana tots els Sálvame diari, el Deluxe, dos gales de Supervivientes i l'obra de teatre. La Esteban diu que no hi ha cap problema entre ells però el cert és que la seva detestada Paz Padilla sí que hi va anar i Jorge, ni Kiko Hernández,no.

 

Momentos inolvidables

A post shared by Belén Esteban (@belenestebanmenendez) on

El conductor d'ambulàncies que la va socórrer és la seva parella. Miguel és tímid i acostuma a mantenir-se a un segon pla però va entrar de la mà de l'estrella de Telecinco i va deixar-se fotografiar. Els convidats eren els actuals famosos de segona mà. Per entendre'ns, més portada de Pronto que de Hola:

 

A post shared by Paz Padilla (@paz_padilla) on

salvame festa GTRES

GTRES

Altres convidats de l'ecosistema Sálvame són els directors del programa, l'ex de Guti Arantxa de Benito, l'extronista Rafa Mora, l'ex Gandia Shore Ylenia o Terelu, exestrella de la TV. Tot són ex. La foto preferida d'En Blau és la d'un dels directors, Raúl Prieto, amb el seu nòvio arquitecte dels famosos Joaquín Torres:

joaquin torres director salvame GTRES

GTRES

A la porta li ha preguntat a la Esteban ¿Lo siguiente es la boda? i respon "Vamos a ver... Si yo pienso casarme tengo dos portadas ya, y es que no. Nosotros estamos muy bien. Cuando te vas a vivir con tu pareja te haces muy cómodo". Superada la seva addicció, ha insinuat que la comparteix amb el fill de la Pantoja, Kiko Rivera. No hi va anar a punxar. L'estrella era el nòvio de Belén, de qui hi ha poques fotos com aquesta:

esteban i fran GTRES

GTRES

La festassa un dimecres no convida als excessos, però l'equip de la Esteban, l'Atlético, guanyava a la mateixa hora un títol europeu. Mentre Toño Sanchís mirava com pagar tot allò, alguns van necessitar els serveis del príncep del poble, "mi Migue", el nòvio ambulanciero de la princesa del poble.