Ven a cenar conmigo gourmet està sent tota una revelació. La primera edició que van emetre va ser tota una sorpresa per l’audiència, presentant un mini reality que satisfeia la seva tafaneria. De seguir-lo, podien saber com de desastrosa i atrotinada té la cuina Ana Obregón o com és per dins la casa d’Alba Carrillo. Un programa en el qual quatre famosos obren les portes de les seves llars als teleespectadors i comenten entre ells els episodis més controvertits de la seva mediàtica vida.

D’aquesta idea es pot treure molta teca i vaja si ho estan fent. La setmana vinent acabarà la segona temporada, només un parell de mesos després que iniciessin la primera. Cuatro s’està fent d’or i el share els va acompanyant de mica en mica.

Doncs bé, ara la cadena acaba d’enviar una nota de premsa confirmant que ja tenen els propers protagonistes. Asseguren que no trigaran massa en engegar la tercera edició, la qual comptarà amb un càsting molt i molt atractiu. En aquesta ocasió, l’estrella principal serà Kiko Rivera. El fill d’Isabel Pantoja està sent notícia recentment en emetre un comunicat assegurant que patia depressió i havia de deixar els escenaris.

A partir d’aquí tothom començava a investigar, especulant fins i tot Belén Esteban dient que creia que en realitat tenia el mateix que va patir ella... drogoaddicció. La família no s’ha pronunciat al respecte, demanant només que no es faci sang amb aquest tema.

Kiko Rivera i dona  GTRES

GTRES

Però que ara s’anunciï que Kiko està gravant un reality no el deixa en un bon lloc. Ni a ell ni a la cadena, òbviament. I és que des que esclatés la notícia que Sálvame tracta molt el tema de la seva malaltia, ficant el dit a la llaga perquè és un tema que interessa a l’audiència. Un joc brut si sabien que Paquirrín s’estava preparant per aparèixer en antena.

Una possibilitat, per això, és que el programa es gravés fa uns mesos, abans que la salut de Kiko empitjorés. Però no deixa de ser sospitós... Què faran? Emetre el programa i mostrar-lo ben content encara que ell estigui medicant-se?

Deixant de banda aquesta polèmica, cal resoldre una de les majors incògnites: quins famosos acompanyaran a Kiko en aquesta nova aventura? Tres famosos de primera línia: Julio Iglesias Jr, Elena Tablada (exparella de David Bisbal) i Toñi Salazar (d’Azúcar Moreno).

ven a cenar conmigo tercera edicio  Telecinco

Cuatro

Com anirà aquesta nova edició? Es tiraran els plats al cap o es faran amiguis? Parlarà Kiko Rivera de la seva presumpta malaltia?