Des de la seva última topada amb Jorge Javier Vázquez en ple directe a Sálvame, Belén Esteban està desapareguda en combat. La de San Blas, de moment, no ha tornat a trepitjar el plató de Telecinco ni tampoc a ocupar la seva cadira de col·laboradora. No se sap quan tornarà. Misteri. Una postura que evidencia el mal moment que passa. Tant és així que, pel que sembla, hauria imposat una duríssima i estricta condició als seus caps de Mediaset, els fundadors de la productora La Fábrica de la Tele, Óscar Cornejo i Adrián Madrid, per tornar a la petita pantalla i reprendre la seva rutina de feina.

Belén Esteban tornada vacances GTRES 3

Belén Esteban, GTRES

Ni rastre de Belén Esteban a la cadena de Fuencarral. La tertuliana està allunyada de les càmeres i es refugia en el seu marit Miguel Marcos, el seu gran suport en aquests complicats moments. Després de l'última i sonada polèmica amb el català, la de Paracuellos del Jarama està centrada única i exclusivament en ella. I sobre aquesta línia es mou la condició que ha posat per tornar a la televisió. Suposadament, Belén Esteban, cansada de les baralles amb Vázquez, hauria demanat als seus superiors no tornar a coincidir amb ell a plató. És a dir, només es plantejaria tornar a Sálvame si el programa el presenten Carlota Corredera o Paz Padilla.

Però la cosa no acaba aquí. Segons Informalia, la que fos parella de Jesulín de Ubrique, aquesta vegada, tampoc vol fer un espectacle de la seva enemistat amb el de Badalona. En aquest sentit, i com va passar l'última vegada que es van enfadar, es nega a unes disculpes públiques i a una reconciliació en directe. Dues severes condicions que, de no complir-se, podrien dinamitar la marxa de l'Esteban del programa de les tardes de Telecinco. De ser així, se n'anirà a Viva la vida amb el seu gran amic, Raúl Prieto, director del programa? O directament desapareixerà de la televisió?