Una setmana ha passat des de l'últim enfrontament, en ple directe, que Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez van protagonitzar a Sálvame. Si l'última vegada va ser per culpa de la pandèmia del coronavirus, aquesta vegada ha estat per unes fotos. El de Badalona va ensenyar als seus companys unes fotografies de l'Esteban. Un gest que no va fer res de gràcia a la col·laboradora. Per aquesta raó, la de San Blas va respondre al català, en forma d'amenaça, dient que ella també té moltes fotografies seves. Una resposta que va desencadenar la guerra. Tant, que en el dia d'avui, de moment, no es parlen. Tampoc han coincidit als platós de televisió. És fort.

Belén Esteban, Telecinco

Belén Esteban, Telecinco

Un delicat moment per a Belén Esteban, amb el que podria deixar la televisió i centrar-se en els seus negocis fora de la petita pantalla, com per exemple la seva línia de joies. Encara que, per delicat, el moment que ha viscut aquest passat cap de setmana. La de Sálvame, el diumenge 21 de febrer, se'n va anar amb el seu marit Miguel a menjar a un restaurant de Madrid. A la seva sortida va haver de viure un episodi que no s'esperava. Tant fort va ser, que Belén Esteban no va dubtar a compartir-ho amb els seus seguidors d'Instagram. És aquest:

Belén Esteban, Instagram

Belén Esteban, Instagram

"Tot el dia així. Em sembla molt bé, però el que no tolero és que el més baixet m'insulti i em provoqui". Aquest és l'escrit, en color rosa, el seu favorit, que es pot llegir a les xarxes socials de la col·laboradora de Mediaset. Una publicació, molt polèmica, on Belén Esteban descobreix la identitat dels reporters que fan el seu treball a peu de carrer. Persones anònimes, que ara han deixat de ser-ho gràcies a la fotografia que la de Sálvame ha compartit. Ja ho veuen, últimament la cosa va de fotos i Belén Esteban podria sortir malparada. Com acabarà la polèmica?