Les coses s'han posat molt difícils a Telecinco. La nova direcció de Mediaset ha pres mesures dràstiques per solucionar el problema d'audiència de la cadena. A partir del mes d'abril es viurà una autèntica revolució a la graella. Fins i tot es parla d'una desaparició de 'Sálvame', o d'una hora menys, ja que s'estrenarà una nova sèrie diària protagonitzada per Lydia Bosch. La imatge del grup de comunicació està molt feta malbé des que Rocío Carrasco va trencar el seu silenci, per això s'han imposat una sèrie de normes a tots els treballadors.

En el dia d'avui cap dels col·laboradors de 'Sálvame', ni tan sols el presentador, són intocables. La nova direcció de Mediaset no té amics. Ha establert un codi ètic en tots els programes de la graella per evitar certes actituds. Es va acabar parlar de política, abandonar el plató sense motiu, entre d'altres. Els directors de l'espai estan pendents dels moviments dels tertulià. Eviten que discuteixin.

Belén Esteban en 'Sálvame'
Belén Esteban en 'Sálvame'

Belén Esteban se salta el codi ètic dues vegades en una setmana

Belén Esteban és qui més vegades s'ha saltat el codi ètic des que s'ha instaurat. Ja ha comès dues faltes i la norma només porta una setmana en vigor. Dimecres passat, la de Paracuellos va abandonar el plató enfadada amb Rafa Mora perquè aquest estava parlant de la seva filla Andrea. Encara que Adela González li va recordar que no podia abandonar el plató, aquesta va fer el que va voler.

En un altre moment, Belén Esteban va llançar un missatge en suport a la Sanitat Pública i el director de 'Sálvame' va explotar contra ella: "Belén, ja!". Lluny de callar, la col·laboradora va contestar: "Soc lliure de dir el que vulgui". A la mare d'Andrea Janeiro no li tremola el pols ni li tem a res. No és la primera vegada que s'enfronta a les altes esferes sense represàlies, encara que ara podria ser diferent.

Belén Esteban MEDIASET
Belén Esteban MEDIASET

Belén Esteban porta més de dues dècades en televisió, però aquest regnat podria acabar-se. No li preocupa el més mínim. Està segura amb les seves col·laboracions de publicitat i la seva empresa d'alimentació.

Segons Informalia, la productora de 'Sálvame' ja hauria "amonestat" Belén Esteban per la seva actitud. Li han donat "un toc d'atenció". "Podrien deixar-la uns dies a la nevera, sense acudir al programa, si no està disposada a moderar-se", n'afegeix aquest mig. En acabar el programa la dona de Miguel Marcos es va disculpar amb els responsables de 'Sálvame' per la seva actitud.

Si algú se salta el codi ètic podria ser acomiadat. No obstant això, segons revelen a Informalia, els col·laboradors de 'Sálvame' no serien acomiadats. "Ens asseguren que la cadena els treu fora d'aquesta norma a l'entendre que aquest tipus de coses formen part del teatret del programa", informa aquest mig.