23 anys és l'edat d'una de les criatures de les que més s'ha parlat a la premsa rosa espanyola. Andrea Janeiro, la filla de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique. Tanmateix, se sap més aviat poc de la seva vida, un fet curiós tenint aquesta sang i cognoms. La raó, que detesta el món del colorín. El negoci que ha omplert les butxaques dels seus progenitors, però que no té prou calers per comprar la seva voluntat. I aquesta és no participar-hi del circ. Ser una persona normal, com el que era la pròpia Belén abans de saltar del barri de San Blas a les revistes i els programes de televisió. Bé, hi ha diferències notables: la mare no va tenir les possibilitats de la filla; la filla, però, s'ho ha treballat més que la mare. Almenys estudiant i preparant-se. Aquella nena, l'Andreita, s'ha destapat com una pencaire.

L'Andrea podria haver fet com la seva germana Julia, filla de l'arxienemiga María José Campanario, i aprofitar el compte corrent dels papis per permetre's una vida de luxe sense fotre un pal a l'aigua. Dedicar-se a exhibir-se a xarxes com a una suposada influencer, que en realitat no fa gaire cosa més que ensenyar bosses de mà cares, operacions, sabates, looks, etcètera, sufragat tot per Ambiciones. La germana gran, però, va marxar a estudiar a Anglaterra, a la Universitat de Westminster. Allà va acabar un grau en ràdio i producció digital amb matrícula d'Honor, molt crac. Ha passat uns quants anys al Regne Unit desenvolupant-se com a professional i com a persona: va ser llavors que va conèixer el seu xicot, Daniel Wozza. La Belén, que té quartos, li pagava els estudis; no així el seu pare, que passa de tot i només treu la cartera amb la Juls. Afortunadament no necessita el suport econòmic patern, amb l'Esteban té prou. Ara bé, l'Andrea sempre ha volgut ser independent i autosuficient: per això donava classes particulars de francès, anglès i espanyol. 

Andrea Janeiro i el seu nòvio Daniel Wozza
Andrea Janeiro i el seu nòvio Daniel Wozza / Instagram
Andrea Janeiro graduación
Andrea Janeiro graduant-se / Instagram

Andrea Janeiro viu als EUA i treballa com periodista: el seu gran triomf

El món dels mitjans audiovisuals i les xarxes socials sempre han interessat a l'Andrea, malgrat l'aversió que sent pel tipus de televisió que fa la mare. En finalitzar els estudis va fer pràctiques a l'emissora Los 40 Principales. Fins i tot va formar part de 'Sálvame' i d'altres programes de 'La Fábrica de la Tele' durant el confinament: feia d'operadora de càmera a la casa de Paracuellos durant les connexions. Una presència invisible, però tothom ho sabia. El gran salt, però, ha arribat fa uns mesos, amb el canvi d'Anglaterra pels EUA. El somni americà d'Andreita. Primer a Nova York, com a becària de producció en una cadena de ràdio, i ara instal·lada a Califòrnia. Allà ha fet d'amfitriona de la seva mare i del marit, Miguel Marcos, que l'han visitat per celebrar els seus èxits. 

portada revista andrea janeiro
Belén Esteban, Jesús Janeiro i Andrea Janeiro / ¡Hola!

Orgull de mare: Belén Esteban visita Andreita a Los Angeles

Janeiro treballa de periodista i té un espai d'entrevistes a la Costa Oest, un dels primers triomfs de la seva carrera. 'Lecturas' explica aquest detall en una exclusiva basada en les fotos de la Belén a Los Angeles, on ha fet turisme sense descans. Malibú, Rodeo Drive a Beverly Hills, el Pacific Park de Santa Mònica, Venice Beach... els clàssics. L'Esteban ha recuperat el somriure a molts quilòmetres de Madrid, oblidant els problemes que hi ha a Mediaset i les seqüeles de la seva fractura i lesió. Fins i tot la llegim massa excitada, una mica infantil: que si ha vist la casa de Hanna Montana, que si Julia Roberts a Pretty Woman... serà la felicitat. La que li produeix la filla, amb la que també hi treballa: la jove és l'encarregada de portar-li les xarxes de 'Sabores de la Esteban', la línia de productes alimentaris amb el segell de l'estrella de Telecinco. No para.

Andrea Janeiro - GTRES
Belén Esteban, Andrea Janeiro y Miguel Marcos / GTRES

D'acord, que sí. Andrea és una privilegiada, però de les que penquen. Felicitats.