La que fos presentadora de La Sexta, Beatriz Montáñez, està en boca de tothom. El motiu no és cap altre que la sorprenent confessió que ha fet en els últims dies, relatant que des de fa temps viu allunyada del món en una cabana al mig del bosc. Bé, una cabana, tampoc. Una masia rural amb el seu encant que li han deixat uns amics. Un testimoni del que molts s'han fet ressò. I és que com menys, és sorprenent. Doncs Montáñez va deixar la televisió, després de molts anys al mitjà, per trobar la pau interior i connectar amb la mare naturalesa. Una pau interior que després de molt temps ha recuperat. Motiu pel qual, en les pròximes hores, tornarà de nou a la televisió.

Beatriz Montáñez, La Sexta

Beatriz Montáñez, La Sexta

Una d'esperada i sonada tornada que segur farà parlar. El motiu és senzill: celebrar el 15 aniversari de La Sexta i del programa que la va catapultar a la fama, El intermedio. En aquest sentit, la que també fos presentadora de Telecinco del programa Hable con ellas visitarà l'espai presentat pel Gran Wyoming durant la nit de dijous 25 de març, on parlarà del seu nou llibre Niadela i també recordarà les seves aventures com a copresentadora de la cadena.

Beatriz Montáñez i el Gran Wyoming, La Sexta

Beatriz Montáñez i el Gran Wyoming, La Sexta

Beatriz Montáñez i el Gran Wyoming, La Sexta

Beatriz Montáñez i el Gran Wyoming, La Sexta

Un retorn, les coses com són, que Beatriz fa de manera puntual. Doncs de moment no es planteja tornar als platós de forma definitiva. Només ho fa per festejar tan assenyalada data. I és que Montáñez, a la muntanya, viu molt a gust, tranquil·la i relaxada. Així ho ha explicat ella mateixa a La Sexta: "Sóc molt feliç. La meva connexió amb la naturalesa és 24 hores al dia. No em sento sola, sento ocells i el fluir del riu. He tornat al ventre matern, ha estat com tornar a gestar-me". Està l'exestrella de la televisió fent punts perquè des d'Antena 3 li facin el seu propi reality de supervivència

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat