La primera golejada de l'any del Barça femení va ser imponent: 9 a 1 contra el Levante Las Planas. Un regal de Reis a l'afició culer, amb explosió d'alegria a la graderia, plena de canalla per aquestes dates festives que hem deixat enrere. L'excitació es va descontrolar en acabar el duel, amb els seguidors tornant-se absolutament bojos i boges per aconseguir el trofeu que havien vingut a buscar: autògrafs. Un costum que, últimament, havia anat escalant. Ningú s'imaginava, però, que el motiu de Mapi León per renyar uns joves aficionats després d'un partit desembocaria en el que van viure les cracs del Barça que atenien les peticions dels seus fans. Agressivitat i males formes. Fatal.

La pluja de banderes, bufandes i samarretes sobre Aitana Bonmatí, Patri Guijarro o Hansen va ser descomunal i ofensiva. Normal que les jugadores se n'atipessin, cridessin l'atenció del públic i fins i tot tornessin de manera rotunda i sense miraments els objectes que els queien sense parar. Alguns, perdent totalment l'oremus, van llançar articles més contundents, com llibres o fundes de telèfon mòbil. Amb força i a la cara, posant en perill la integritat física de les jugadores, però sobretot faltant al respecte amb aquesta mala educació. Un 10 per a les jugadores des d'aquí, aguantant fins a un límit raonable i actuant en conseqüència. Ara bé, hi ha qui no ho veu així. Per exemple, la caverna merengona i els seus habitants.

Hansen X
Hansen / X

Gent com Bertrand Ndongo, el camerunès de VOX i un dels impulsors de la cafrada de Cap d'Any a Ferraz, que va aterrar sobre el futbol femení així, per art de màgia: "No son nada, no las conocen ni en sus casas y van de sobradas. ¡Por qué tanta soberbia con unos niños que simplemente les piden una firma!" Una bajanada digna del personatge, que ha quedat per sempre més agermanat amb un famós de la tele en hores baixes: Kiko Matamoros. Units per l'antibarcelonisme i anticatalanisme en general, som com cosins germans. "¿Pero estas personas qué coño se han creído que son? Procede mucho asco ver estas actitudes". Parla de fàstic qui va fer caca al mar davant l'audiència de 'Supervivientes' a Telecinco, per nomenar algunes de les seves pulcres intervencions televisives. Un expert hooligan, també als camps de futbol. Doncs bé, tenim un vídeo que els deixa a tots ells amb el cul a l'aire. Un del seu ídol, Vinicius Jr, el paladí de l'antiracisme i el joc net mundial.

Bertrand Ndongo carnet vox @bertrandmyd
Bertrand Ndongo / @bertrandmyd

 

Kiko Matamoros nieto Bernabéu insulto Instagram
Kiko Matamoros increpa l'àrbitre al Bernabéu / Instagram

En Vini, l'únic ésser vivent amb Michael Jordan esquerrà tatuat a l'esquena, no seria la germaneta de la caritat pel que fa al tractaments als aficionats. Ni ell ni el seu compatriota Rodrygo, que haurien d'aprendre coses de Jude Bellingham, la nova superestrella blanca amb una actitud diferent a la del duo carioca. Imprescindible el vídeo que recupera una eminència barcelonista com José Maria Madolell, titulant amb tota la intenció: "Vinicia y Rodryga , del barça femenino, se niegan a firmar autógrafos". Catapum, Vinicius l'espifia. Esperarem asseguts la filípica de Ndongo i Matamoros. Ah, no, espera't....

Vinicius X
Vinicius / X

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!