El Barça continua sumant de tres en tres a la Lliga F. El cap de setmana s'ha tancat amb una victòria incontestable contra la Reial Societat per 3-0. Un resulta curt, però: pensin que les culers en van disparar 38! vegades contra la porteria txuriurdin. La pilota només va entrar en tres ocasions, amb dos gols d'Hansen i un altre d'Alexia Putellas, que batia el rècord històric del club. Sigui com sigui, les sensacions que ofereix l'equip són bones, cada cop més entonat, més en forma. L'alegria de l'afició en acabar el partit era total: havien participat de l'homenatge a Aitana Bonmatí i s'havia vist un bon espectacle. 

Els seguidors més menuts, però més entusiastes, no van marxar a correcuita de l'Estadi Johan Cruyff amb el xiulet final de l'àrbitre. Molts d'ells es van aplegar a la zona del túnel de vestidors, amb la intenció d'aconseguir un trofeu de les seves ídoles. Autògrafs, fotos, samarretes, mitjons, una goma de cabells... tot era molt cobdiciat i benvingut. Les jugadores van correspondre nens i nenes dedicant-los uns instants i complint els seus somnis. Ho feien entre una cridòria ensordidora, entre reclams tan insistents com, de vegades, desesperats. La febre Barça en tota la seva esplendor. 

Les jugadores més reclamades (sense menystenir la resta de la plantilla, autèntiques cracs dins i fora de la gespa) van tornar a ser les màximes figures: Putellas, Aitana i Mapi León. Aquesta última va protagonitzar un moment tendre, curiós i molt comentat amb el grup més sorollós de la graderia. El que més reclamava, fins i tot arribant a nivells descontrolats. La defensa aragonesa, a uns metres de distància, va intentar posar ordre. I els va fer "patir" una mica. Si volien recompensa, primer tocava relaxar-se. Sensacional Mapi, dolça però ferma. "No, no", els hi deia, movent el cap, després el dit, avisant-los que els tenia "calats"… i acabant amb un somriure d'orella a orella que feia patxoca. Just abans els havia explicat el perquè de renyar-los. 

"Sois muy agresivos", els advertia la central entre el xivarri generalitzat. No creguin, però, que ho deia amb mala lluna ni res per l'estil. Tot el contrari. De fet, no va deixar cap criatura sense allò que havien vingut a buscar. Quan Alexia s'acosta a la mateixa posició on hi ha la moguda, veiem la Maria que tot just acaba d'atendre els seus seguidors i dona el relleu a la número 11 culer. L'escena ha fet les delícies dels aficionats, per espontaneïtat, per bona gent i per ser algú irrepetible. "Mapi essent Mapi", és el resum. Reina.

Mapi León Instagram
Mapi León avisa / Instagram
Mapi León mano Insta
Mapi León renyant / Instagtam
Mapi dice no Insta
Mapi diu no / Instagram
Alexia Mapi Insta
Alexia i Mapi / Instagram