A mata-degolla. Així han celebrat un Sant Valentí sagnant dues de les figures de la dreta madrilenya en directe a Telecinco. AR de vermell i Federico Jiménez Losantos amb corbata blava. Esquiven el seu favorit, el taronja d'Albert Rivera. Casualitat o no, els dos periodistes se les han tingut a compte de l'últim llibre del locutor de ràdio sobre el comunisme, que segons Losantos "ha matat 100 milions de persones". Qui vulgui regalar 750 pàgines de tabarra anticomunista per Sant Valentí té una parella rara. Millor que s'esperi a Sant Jordi per celebrar estar enamorat. El problema és que a Ana Rosa li importa un rave Lenin i vol tractar el seu reality El procés. I li ha preguntat: "Cuando vivías en Cataluña y eras del PSUC, del partido comunista en Cataluña, ¿habrías sido independentista o de la CUP?" Pam. El guionista és un geni. Però Losantos no s'esperava que el negre d'Ana Rosa li escriuria una pregunta tan punyent i ha saltat  a la jugular: "Hombre, no me faltes al respeto. Yo salí en ambulancia de Cataluña por no ser independentista". Si les mirades matessin l'ambulància seria per Ana Rosa.

"Un poco de formalidad, Ana Rosa, que nos conocemos desde hace mucho tiempo". Els ganivets volaven pel plató i servien per tallar l'ambient espès i tens. Losantos no vol entrevistes sinó algú que escolti les seves dèries: "Hay gente en Baleares, Valencia, Navarra, Cataluña, País Vasco que se están jugando la vida o el trabajo por no ser separatistas". Va ser víctima de Terra Lliure i parla per la ferida. "Aunque me lo digas tú no me hace ninguna gracia". Ana Rosa mig espantada passa a l'entrevista llepa "¿Vas por la tercera edición?. Però Losantos la talla en sec: "La séptima". El que havia de ser una conversa amable entre dos col·legues s'ha espatllat per Catalunya. Al final tenien raó, el procés separa, però a ells, els espanyols de dretes.

federico jimenez losantos   @eslamananadeFJL

@eslamananadeFJL

El príncep de les tenebres de la dreta extrema devia estar preocupat que la promo d'un llibre es converteixi en una baralla de bar. Així que Losantos li etziba a AR un malèvol "¿Te lo has leído?" I Ana Rosa és més de llegir coses curtes, com els poemes japonesos de tres versos. Se'n surt com pot "Me lo guardo para Semana Santa" i ell segueix atonyinant-la "¿Como penitencia? Yo que confiaba en ti como lectora de haikus...". Losantos tampoc no entoma bé la pregunta "¿Le arreas a Podemos?" i acaba el tall de TV tallant la pregunta i el cap d'AR: "Es caricaturesco reducir 2 años de trabajo a si le doy un coscorrón a Irene Montero". Ana Rosa, amb la cua entre cames, ha passat a un altre tema:

ana rosa sola  Telecinco

Telecinco

Entrevista a una senyora d'esquenes que diu ser "la mare d'un menor amb discapacitat pressumptament violat a Málaga". Amb aquests continguts passava el matí El programa de AR, o El programa de aaaaarg.