Les eleccions municipals estan a tocar i tothom té coses a dir. Els futurs alcaldes i alcaldesses, però també tots aquells que estan al Parlament de Catalunya. Molts dels grups parlamentaris estan sempre a la brega, i un d'ells és Ciutadans. Carlos Carrizosa, que en el seu moment va ser el nº2 d'Arrimadas quan aquesta era la líder de l'oposició, dona ara rodes de premsa al Parlament per donar suport als policies. Ahir deia això, i li ha tocat el rebre:

Ha estat l'humorista Toni Albà el que ha entrat al drap i, amb un irònic tuit, li ha respost: "Caca Rizos Irrisorio". Joc de paraules amb el nom i el cognom de l'ara nº1 de Ciutadans a Catalunya. Uns quants usuaris han entrat i li han mostrat suport al Joan Carles I de TV3. Bastants d'ells aplaudien amb les orelles, fins que Carrizosa ha entrat, aleshores, ell al drap:

Carrizosa, ha utilitzat la mateixa tècnica que l'humorista i li ha dit "Tonti Làbà". Uns quants internautes més han tornat a entrar al sarau. Ja veuen, en això està quedant Catalunya. La política de Twitter, aviam qui la fa i qui la diu més grossa i qui entra en més provocacions absurdes. Joc de nens de tercer de primària...