La cantant Ariana Grande i l'agent immobiliari Dalton Gomez ja són oficialment solters, després de l'acabament del seu divorci el passat 19 de març en el Tribunal Superior de Los Angeles. El cert és que aconseguir aquesta separació oficial no va resultar gens barat per a la cantant.

Divorci d'Ariana Grande

La parella, que es va casar en una cerimònia íntima el maig de 2021, va presentar la sol·licitud de divorci el setembre de 2023, després de més d'un any separats. Gràcies a un acord prenupcial firmat abans del seu matrimoni, el procés de divorci es va agilitar considerablement. No tenen fills en comú ni cap disputa legal significativa, tanmateix, la cantant, que insinua els problemes de la seva relació al seu nou àlbum, haurà de pagar-li a exmarit 1,25 milions de dòlars segons l'ordenat per un jutge de Los Angeles.

Ariana Grande i Dalton Gomez
Ariana Grande i Dalton Gomez

La suma de diners va ser acordada com un pagament únic per a l'agent immobiliari sense que se li ordeni una pensió alimentària en el futur. Recordem que Ariana Grande té un patrimoni net estimat de 240 milions de dòlars, després de l'èxit de la seva carrera musical i actoral, així com de la seva marca de bellesa.

Però això no és tot, respecte al tema econòmic la parella també va acordar dividir els guanys de la venda de casa seva en Los Angeles. A més, la intèrpret de 'Thank o, next' haurà de pagar fins a 25 mil dòlars en honoraris d'advocats, després de sol·licitar el divorci el setembre de 2023.

Presumptament els acords econòmics es van aconseguir sense cap problema perquè ambdós tenien el desig que la separació es dugués a terme ràpidament. Es pot destacar que, les fonts també van revelar que previ que es fes pública la notícia de la seva separació, ja havien treballat en els detalls de l'acord.

Causes de la separació d'Ariana Grande i el seu exespòs

Des de fa mesos enrere diversos mitjans de comunicació han especulat sobre les possibles causes de separació en la relació. Hi ha els qui afirmen que Dalton Gomez va lluitar per adaptar-se a la vida pública a què està acostumada Ariana Grande abans de la seva decisió de divorciar-se, però no va funcionar.

El website de Quién assenyala que l'agent de béns arrels, que va estar vinculat sentimentalment per primera vegada amb la cantant durant la pandèmia el 2020, estava "desconcertat" per l'exigent horari de la famosa quan es van aixecar les restriccions del Covid-19, segons fonts properes a l'exparella al lloc de notícies TMZ.

Ariana Grande
Ariana Grande

El mitjà va informar que les "diferències" en els seus estils de vida els van portar a separar-se. Aquests problemes es van exacerbar encara més quan l'estrella del pop, de 30 anys, va viatjar a Anglaterra el desembre passat per filmar la pel·lícula Wicked. Sobre això, el portal Page Six va informar que Dalton Gomez va volar a Londres el gener en un últim intent per salvar el seu matrimoni, però "no va funcionar".

"Van arribar a la decisió junts", va dir un informant a Page Six. "Estaven tenint problemes abans de gener, però volen continuar sent els millors amics". D'acord amb TMZ, Dalton Gomez ha estat sortint amb altres persones en els últims mesos amb la benedicció d'Ariana Grande.