L'ex president del govern espanyol, José María Aznar, presumeix de família pija i ben col·locadeta juntament amb la seva dona, Ana Botella. El casori de la filla, ara fa uns quants anys, va ser la màxima expressió d'aquest exhibicionisme sota el paraigües del poder absolut. Bé, tots sabem com van acabar part dels convidats d'aquella data, però el PP és així. En tot cas, per molt que Aznar es vanti de sang, també té familiars que amaga sota la catifa. Per exemple, la filla de la seva germana Elvira: Aran Aznar. No és l'arquetip de parent modèlic de la nissaga. La seva vida ha estat un drama permanent. Però per molt que pateixi calamitats, en José Mari mira cap a una altra banda. Com si no n'existís.

L'Aránzazu és la neboda díscola d'Aznar, però és molt més que això. És una dona amb una infància terrible, "mi padre me violaba con 3 años", i una edat adulta igualment cruel: la seva parella la maltractava, "recibí muchas palizas, me amenazó con matar a mis hijos, me convertí en una esclava sexual”. Malauradament, van pesar més d'altres elements per fer-la invisible. Van trencar qualsevol relació per la famosa portada de la revista 'Interviú' que va protagonitzar per pagar els estudis de la seva filla. Ella sempre ha viscut amb penúries econòmiques, que ha anat salvant amb aquest tipus de feines, com ara participar a 'Supervivientes' 2014. També ha fet cinema per a adults, dirigint escenes. Però tot s'acabava. I els problemes tornaven a aparèixer per art de màgia. Ara, però, la situació és insostenible.

aran aznar interviu
Aran Aznar / Interviú

Aran Aznar acaba de ser desnonada per la gent de Desokupa

L'Aran ha estat desnonada de casa seva. Un altre cop. No podia pagar el lloguer, no té diners, està arruïnada. El final ja s'ensumava a l'estiu: "Legalmente no nos pueden echar pero nos están diciendo que van a pagar a una empresa para que nos echen". I així ha estat: els de Desokupa han fet la feina. Al carrer. Parla a la revista Semana, oferint tota mena de detalls. "No tenía una orden judicial, jamás se dictó nada. Soy una persona vulnerable por los servicios sociales y todo está certificado. Además soy víctima de violencia de género…Cobro una pensión por ello que ya hace tres meses que se me terminó, con lo cual no tengo ningún ingreso. El casero los ha contratado y nos han echado de la casa usando métodos de intimidación".

aran aznar5
Aran Aznar / Telecinco

La situació de la filla de l'Aran, de 25 anys, és desesperada

L'Aran ha tornat a casa de la seva mare, que té més de 70 anys. "Gracias a que me ha dejado quedarme en su casa en una habitación, pero ella tampoco tiene muchos medios económicos, ni ella tampoco está bien. Ha estado con ataques de ansiedad. Con la muerte de mi padre, de mi abuela y de mi tío y todo pues no está muy bien". La seva filla no ho té millor: "La que más me preocupa porque está en un garaje". La jove de 25 anys es va veure expulsada de casa seva tot just el dia del seu aniversari, a més a més. Trucarà el seu famós tiet, desesperada? "Mis tíos no tienen la obligación de hacerse cargo de mí. Yo empecé a trabajar con 16 años, yo a mi hija la tuve sola y he estado con mis tres hijos trabajando todos los días. Yo jamás he hablado mal de mi tío y nunca he dicho nada malo de él". No vol saber res d'ells, ja ho va dir fa temps: "Ya no son mi familia, los he borrado. Nunca les perdonaré el daño que le han hecho a mi madre y a mis hijos".

Un drama, com dèiem, majúscul. I amb solució gens clara ni senzilla. Està sola, malgrat la pompa del seu cognom.