Ella és Aran Aznar, neboda de l'expresident 'pepero' del govern d'Espanya, José María Aznar. A més a més, potser la coneixen per haver estat concursant de 'Supervivientes: Perdidos en Honduras' el passat 2014, edició en la qual va guanyar Abraham en una ajustada final contra Rafa Lomana, ara diputat de VOX en el Congrés i germà de Carmen Lomana, amb la qual no es parla.

Llauren Aznar GTRES
Aran Aznar GTRES

Aran no està vivint un moment fàcil. Ho està passant força malament per moltes circumstàncies que no l'han ajudat en la seva vida i ara ho paga amb una ordre de desnonament. Segons explica ella mateixa el desnonament podria ser imminent, i és que no té diners per pagar el seu pis. Està enfonsada. No obstant això, els recursos judicials han anat ajornant aquesta situació, però ara sembla inevitable. La policia pot anar d'un moment a l'altre treure-la de casa. "Legalment no ens poden fer fora, però ens estan dient que pagaran a una empresa perquè ens treguin", diu Aznar davant de les càmeres, a la qual cosa afegeix que "com no és denunciable perquè no hi ha una amenaça encara que qualsevol ésser humà ho entén, ho veu. Així que mira... amb por".

Víctima de violència de gènere

Aquesta és una xacra molt present en la societat i que també li ha tocat rebre, llastimosament, a la neboda de José María Aznar. Li ha passat amb dues de les seves exparelles, l'última inclosa a començaments d'aquest any. És per això que Aran rep una compensació econòmica com a víctima de violència de gènere. No obstant, aquesta no li arriba per poder pagar el lloguer i fa que una cosa sumada a l'altra li provoqui una depressió, de la que no aconsegueix sortir-ne des de fa temps. "Necessito treballar, a més, estic caient en una depressió terrible perquè a casa de la meva mare no em moc d'allà, no faig vida social. Em truquen i no em ve de gust parlar, em criden per sortir i no em ve de gust sortir, no em ve de gust arreglar-me. El meu objectiu és un treball per ajudar els meus, res més," explica. Ànims, Aran!

Llauren Aznar Semana
Llauren Aznar Semana

Necessita treballar

Un dels seus objectius amb tal de remuntar aquesta situació és trobar feina. L'ex de 'SV' creu que això seria un impuls per poder començar a remar en la bona direcció i ajudar econòmicament la seva família més propera. "Jo necessito un treball, necessito treballar, del que sigui. Tinc molta experiència, sé un munt de coses. Encara que hagi d'estar netejant, a mi no em cauen els anells, em dona igual", se sincera. Unes paraules que xoquen: i és que Aran pot aspirar a molt més. Té 48 anys, experiència en televisió i, tal com ella diu, "un currículum impressionant". El seu cognom ella el veu com un hàndicap negatiu a l'hora de buscar feina: "però tinc una edat i un cognom". Li acabarà donant un cop de mà econòmic el seu oncle?