A banda de l'anunci de la loteria de Nadal, un altre espot s'espera amb impaciència per aquestes dates des de fa uns anys. El de la marca Campofrío, que darrerament, agrupa un conjunt d'actors i humoristes per fer una mena de curtmetratges sobre la importància de menjar embotits en família durant aquests dies. O el que ens permeti la fase en la que ens trobem. Per evitar reunions de més de 10 persones i el toc de queda nocturn, a l'anunci d'enguany comparteixen àpat, però de dia, només quatre persones. El músic James Rhodes, els còmics Andreu Buenafuente i Sílvia Abril i l'actor que ja no fa gràcia, sinó pena, pel que diu, Enrique San Francisco.

anunci campofrio

anunci campofrio 2

Anunci Campofrío 2020

Un anunci que està dedicat aquest any a les víctimes del coronavirus. Diu Buenafuente al final: "Solo podemos ir a mejor". Apunta San Francisco: "En mi caso, ir a peor es imposible". Potser parla per algunes de les barbaritats que ha deixat anar per la boca darrerament. Com "estoy muy de acuerdo con muchísimas cosas de Vox. Resulta que ahora si estás de acuerdo eres un facha de mierda"o quan li va deixar clar a Cristina Pardo que està orgullós de que li diguin "facha de mierda" per assegurar que "han resucitado a Stalin" .

Quique San Francisco entrevistat per Cristina Pardo La Sexta

Quique San Francisco (La Sexta)

En l'anunci, l'actor interpreta a la mort, indignada perquè quan passa al davant de les persones, ningú li fa cas i tothom passa d'ella...

Una metàfora de la força que els ciutadans tenen per combatre la pandèmia. O potser també la metàfora de que a San Francisco se li ha passat l'arròs i que les seves bajanades ja només fan gràcia als ultres simpatitzants de Vox.