El circ mediàtic té víctimes: les joguines trencades. A Telecinco n'hi ha un munt al magatzem. Algunes, però, semblen resistir-se a l'ostracisme i a caure en l'oblit. I per les seves circumstàncies personals, normalment problemàtiques, acaben saltant a la primera plana de manera violenta, sorprenent, escandalosa. I funesta, clar: això ja no ho remuntes ni de conya. És, sense cap mena de dubtes, el que passa amb Antonio Tejado. El nebot de María del Monte i exestrella de la Telecinco més destralera ha entrat a la presó pel robatori amb violència a casa de la seva tieta cantant. Se'l considera autor intel·lectual de l'assalt comès per una banda organitzada el passat mes d'agost. El van detenir el cap de setmana i avui ha passat a disposició judicial, on li han decretat presó provisional. Pinta regular. Tot i que l'Antonio no venia fi de fàbrica, però.

Les sortides de to, el masclisme i els excessos han protagonitzat la vida del sevillà de 36 anys, qui saltava a la fama com a parella de la cantant Chayo Mohedano, cosina de Rocío Carrasco. Un autèntic desgavell de relació, com la majoria de les que n'ha mantingut i se n'han anat a fer punyetes. Sempre ha estat un picaflor, i ho va demostrar a l'audiència en aquella edició mítica de 'Gran Hermano Dúo' de 2019. Mítica per als amants de la tele del gènere, amb Tejado en pla machirulo total, en gresques infinites i mantenint 'relacions' amb tres senyoretes diferents en un parell de mesos. Totes elles, un cristo. La nóvia oficial, Candela; la segona i repudiada, María Jesús Ruiz; i la bomba final, Ylenia Padilla. El xou de tots dos molt passats, molt calents i totalment desfermats va crear una barreja volcànica. De llegenda. I efímera, tot s'ha de dir.

Tejado Ylenia X
Antonio Tejado i Ylenia / Telecinco

Poc després de sortir del programa com a presumpta parella, Tejado i Ylenia trencaven. No se podía saber. Les addicions de Tejado, confessades per ell mateix, feien petar-ho tot. "En ese momento, como él no lo admitía, ¿qué podía hacer? Pues nada, apartarme”. L'Antonio desapareixia del mapa televisiu, tot i que ara sabem a què es dedicava, presumptament: a mantenir amistats delictives i a vendre la seva pròpia família. Recordem que María del Monte sempre ha defensat l'Antonio, malgrat les seves malifetes i gestos de tarambana que, això sí, ara han quedat en un segon pla. Tindrà temps de pensar-ho aquests dies a la presó, mentre sabem el desenllaç de tot plegat. Desenllaç que, segurament, també coneixerà amb interès la seva partner in crime televisiu, l'Ylenia. O no, perquè s'ha esborrat del mapa.

DL u549512 009
Antonio Tejado detingut / GTRES
María del Monte declaracions del robatori / Europa Press
María del Monte / Europa Press

El cas de la de Benidorm, de 35 anys, és diferent. També peculiar: ella sí que va continuar el seu pas pels platós, amb cadires a programes i certa rellevància als seus espais. Fins i tot amiga de Belén Esteban. Però en un moment del camí, segurament influïda per la pandèmia, el confinament i la irrupció de l'extrema dreta ultra, li va petar el cervell. Va convertir les seves xarxes socials en una mena d'abocador de porqueria i insults, mostrant conductes sospitoses. Un desastre. I després de mesos de brossa, sancions i dubtes raonables sobre la seva salut, xas. Desapareguda. Missing. Diuen que va tornar a casa de la família, perquè la cuidin. El millor que podien fer. L'Antonio també va tornar amb la family, tot i que ell sembla que amb altres intencions. Veurem què diu la justícia, però quin final per a la parella mediàtica. Es tanca el teló.

Ylenia Padilla muecas @ylenia santana
Ylenia Padilla / Instagram
Ylenia Padilla Telecinco
Ylenia Padilla / Telecinco

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!