Antonio Tejado s'ha despertat aquest matí en un entorn desconegut: una presó. Suma així una nova experiència al seu currículum de joguina trencada de la televisió, força complet als seus 36 anys. El nebot de la cantant i presentadora María del Monte ha estat assenyalat com l'autor intel·lectual de l'assalt a la casa de la seva tieta, el passat mes d'agost. Va proporcionar tota la informació necessària a una banda d'atracadors per dur a terme un pal de més de 600.000€. La policia sospitava d'ell des del primer moment: per la seva relació amb els implicats, perquè Del Monte va ser l'única víctima a la qual no van emmordassar o perquè sabien perfectament què cercaven (la caixa forta del dormitori). Quan 4 hores després del cop Tejado es presentava a consolar la tieta i la seva parella Inmaculada, totalment en xoc, els agents ja el tenien marcat. 6 mesos després, ha arribat l'hora de la veritat. 

La Guàrdia Civil irrompia a la casa de l'Antonio a Sevilla de matinada, el detenien i duien a terme un escorcoll que deixa imatges impactants. Feixos de bitllets, uniformes de policia, un mantó de Manila, estris per cometre robatoris... el quadre, demolidor. La impressió és que estava de fang fins al capdamunt. I el que va passar a dependències policials tampoc juga a favor de Tejado: va patir un atac d'ansietat, plorant desconsolat, conscient que no tenia escapatòria i que dormiria al calabós, primer, i a la presó, l'endemà. La seva família, per terra, per descomptat. La tieta Maria, per molts motius, especialment perquè s'estima el nebot tarambana; però també els pares i tots els íntimíssims de l'exestrella de Telecinco. 

tejado no soy machista
Antonio Tejado / Telecinco

Hi ha una altra víctima, però, que s'ha trobat amb un sidral de campionat. La Samara, la xicota actual de l'Antonio, una jove de 29 anys de Sevilla, auxiliar de farmàcia i que era molt activa a xarxes socials. Era: ha desaparegut del mapa, tot i que no ha tancat els comptes. Es tracta d'una noia guapa, simpàtica i normal, però que en algun moment del camí es va deixar enredar pel Tejado, un seductor amb llarg historial: Chayo Mohedano, Alba Muñoz (casat), Candela, María Jesús Ruiz, Ylenia Padilla, Chabeli Navarro... No sap, ni vol, estar sol. Amb aquesta última noia ha mantingut una relació des de fa 2 anys. Va patri una greu crisi, interrompent la relació, però després la van reprendre. Ella, a Tiktok, es declara molt enamorada de l'Antonio. Ai, l'amor. 

antonio Tejado novia Samara Tiktok
Antonio Tejado i Samara / TikTok

'El Español' ha parlat amb l'entorn de la noia, que ha fotut el camp de Sevilla fins a nou avís. No en vol saber res, està devastada, sembla que no s'ho esperava de cap de les maneres. Segurament pensava que el seu xicot malote i famós no travessaria les línies d'aquesta manera salvatge. És evident que la relació ha quedat, de moment, en un segon pla. El futur es decidirà en un tribunal. Però si accepta consells, fuig, reina, fuig. No pinta bé.

antonio Tejado novia Samara 3 Tiktok
Antonio Tejado i Samara / TikTok

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!