Antonio García Ferreras s'ha apuntat un tanto que tots els periodistes volien: primera entrevista a Pedro Sánchez des de fa mesos. Ha anat a Moncloa i a 10 metres de la sala on es reuneix el Consell de Ministres, Ferreras levitava. L'entrevista ha estat analitzada per El Nacional i les xarxes tenen una altra opinió de l'estil poc agressiu, per dir-ho de manera suau, del director de La Sexta amb el president del govern Espanyol. Pluja de comentaris imems obscens amb la paraula "felació":

al rojo vivo lA6

ferreras la 6

La Sexta

pedro sanchez la 6

ferreras pedro la6

La Sexta

Ferreras informal, amb calçat esportiu, sola de goma, cames creuades i el mòbil al turmell. Haurà vist en directe els memes de twitter sobre autofel·lacions. Sembla una campanya de la ultradreta d'acord per fer servir la mateixa metàfora sexual, obscena i escatològica. Altre debat és si Ferreras ha de ser qui entrevisti el president o hauria d'anar a TVE amb un estol d'entrevistadors de diferent tendència. Això ja si de cas el 2023.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat