Continua el degoteig d'informacions al voltant de les clavegueres de l'estat i de les companyies del comissari José Manuel Villarejo. El programa Todo es mentira, a través del periodista Miguel Mora, ha desvelat connexions entre l'Antonio García Ferreras i el policia empresonat, que van compartir dinars en companyia del director de La Razón, el Mauricio Casals. 

ferreras   twitter

@DebatAlRojoVivo

Villarejo - Europa Press

Atresmedia

La informació, tot i no ser nova (ja havia estat publicada fa anys) ha adquirit un nou impuls al voltant de la publicació de El Director, el llibre de l'ex director de El Mundo David Jiménez, que assenyala Villarejo com a "una de las principales fuentes de El Mundo y facilitador de la mayor parte de nuestras exclusivas", a banda de confirmar pressions i fins i tot el cessament de periodistes de programes de televisó. La connexió Ferreras-Villarejo posa el director de Al Rojo Vivo a l'alçada d'Eduardo Inda, un dels més prolífics creadors de fake news gràcies a les filtracions del comissari. També s'ha assegurat que García Ferreras porta al seu programa tertulians que segueixen treballant per a Villarejo. Els dos periodistes que han intervingut en el programa, la Bea Talegón i l'Antonio Naranjo, interpretaven de forma molt diferent la informació. 

Les reaccions a la notícia no s'ha fet esperar. La xarxa no s'ha sorprès per la relació entre els dos personatges. 

El debat sobre les clavegueres de l'estat, els seus tentacles i els seus executors està Al rojo vivo. Què haurà de dir l'Antonio García Ferreras?