La lluita per l'audiència és aferrissada. I Telecinco fa mans i mànigues per intentar revertir el domini d'Antena 3, que últimament li passa la mà per la cara. Per això han posat a Jorge Javier Vázquez a fer hores extres, presentant una nova entrega de 'Superviventes' en les nits dels dilluns. La jugada, però, no els ha sortit com s'esperaven: A3 els va guanyar amb la pel·lícula 'Jaqueline Sauvage' per 3 punts percentuals: 18'4 a 15'5, el resultat. Una dada reveladora sobre l'impacte de l'edició 2021 de 'SV', que no brilla. Ni tan sols amb el ganxo de l'huracà Rocío Carrasco: el programa va dedicar bona part del seu temps a entrevistar el bailaor Antonio Canales, primer expulsat del concurs, i que va protagonitzar la campanada en humiliar Fidel Albiac i Rociíto, quan va rebutjar que fossin amics íntims. Jorge Javier i els col·laboradors, com Belén Rodríguez, l'esperaven amb ganes per passar comptes per la seva deserció pública. Canales no es va arronsar, ni molt menys, mantenint la seva versió. 

Olga Moreno besa a Antonio Canales Telecinco

Olga Moreno petó a Antonio Canales / Telecinco

Rocio i Fidel

Rocío Carrasco i Fidel Albiac / Telecinco

Jorge Javier Vázquez Supervivientes Telecinco

Jorge Javier Vázquez a 'Supervivientes' / Telecinco

'Supervivientes' va comptar amb l'artista com a contrapunt d'Olga Moreno, dona d'Antonio David Flores. Rocío va explicar al documental que mantenien una gran relació des de feia anys. Però les esperances de provocar una topada que alimentés l'espectacle van quedar en un no res a les primeres de canvi: l'Olga i l'Antonio es van fer amics, i Canales va rebutjar tenir una relació d'amistat especial amb Albiac. La seva versió és que són coneguts per vincles familiars, però que de quedar-se a casa seva durant dos mesos després de l'accident de trànsit de Carrasco, de dinar habitualment o de ser confidents i col·legues, res de res. La repassada va ser implacable: "Ni soy un traidor ni miento. Se pueden sentar conmigo tanto Rocío Carrasco como Fidel Albiacy digan cuántas veces ha dormido Fidel en mi casa. Ninguna. Y las veces que ha comido en mi casa se cuentan con los dedos. Me he encontrado con él cuatro veces en mi vida”. O el que és el mateix, "todo lo que cuenta Rocío no es cierto. Lo que he escuchado en los comentarios y en las tertulianas, no saben de la misa la media". Aquestes paraules feien brotar Belén Rodríguez, la gran defensora de Rocíito: "mientes". L'Antonio, però, no es va moure ni mig centímetre, rebutjant qualsevol complot contra Carrasco, a la que assegura que respecta molt, però que no diu la veritat. L'enfrontament ha fet reaccionar María Patiño, una de les presentadores que posen en dubte algunes de les revelacions de la parella: "Cuenta la verdad".

Clica a la imatge per sentir Antonio Canales:

Antonio Canales en 'Supervivientes' Telecinco

Antonio Canales es defensa a 'Supervivientes' / Telecinco

tuit María Patiño sobre Antonio Canales

tuit María Patiño sobre Antonio Canales

María Patiño en Socialité Telecinco

María Patiño a 'Socialité' / Telecinco

Antonio Canales y Belén Rodríguez Telecinco

Antonio Canales s'enfronta a Belén Rodríguez / Telecinco

Sigui com sigui, Canales ha demostrat tenir un superpoder: la velocitat supersònica. Ha durat un tres i no res al reality i ha passat d'aliat a enemic com a un llamp. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat