Telecinco és una guerra entre productores per ocupar un lloc en la programació. La cadena líder a Espanya ha fet coincidir dues bombes alhora en antena: Supervivientes i Rocío. L'estratègia és un desastre: diumenge passat van estrenar El debate de Supervivientes de Jordi González i va fer molta menys audiència que la filla de la Jurado. Estrena de Rocío: 33,2%. Estrena de Conexión Honduras 18,9%. I la nova ubicació de l'entrevista els dimecres, dia de menys consum televisiu, és decreixent. La productora de Rocío, La Fábrica de la Tele, està nerviosa.

oscar cornejo jaume collboni GTRES

Óscar Cornejo, amo de La Fábrica de la Tele, GTRES

Paolo Vasile ha decidit cancel·lar ja Sálvame tomate i la productora d'Óscar Cornejo perd molts diners. Dilluns que ve a les vuit s'estrena El precio justo cada vespre a les 20h. Punt final a mesos de cor per fer front a Pasapalabra. El concurs d'Antena 3 ha derrotat gairebé cada dia el Tomate en la franja més buscada del dia, la de l'access prime time. Per culpa d'això, cau d'audiència l'Informatiu de Piqueras i lidera el de Vicente Vallés. Vasile està nerviós i Cornejo més, així que ha convençut (pagant més) a Rocío Carrasco per una entrevista en directe a plató dimecres. És íntima del director de Sálvame David Valldeperas que la va dirigir al programa Hable con ellas del mateix Cornejo.

rocio carrasco en hable con ellas GTRES

Rocío Carrasco empleada de La Fábrica de la Tele, GTRES

Mediaset cotitza en borsa i les seves decisions es mouen per diners, audiència i influència. Això els permet tenir dos bàndols enfrontats, a sou: Rocìo Carrasco entrevistada durant 3 mesos a prime time i la seva filla i germana, a les que no dirigeix la paraula, tertulianes a El programa de AR i al de Jordi González. Allà Jordi intenta que no se li noti l'evident: detesta fer un debat només amb fills de famosos. Hi havia la filla de la Pantoja, la filla de la Jurado i la filla de Rociíto. I González ha fet like a una tertuliana vetada, Belen Rodríguez:

belen rodriguez TUIT

belen rodriguez Telecinco

Belén Rodríguez, Telecicno

La ironia és que Belén Rodríguez també és filla de famosa, de la Señora Adelaida, una desapareguda comentarista de culebrots, amiga i treballadora de la Campos, que va enxufar Belén dins el seu programa de Telecinco. Allà va coincidir amb la filla de Joaquín Prat, Alejandra Prat, amb la filla de Laura Valenzuela, Lara Dibildos, amb el fill d'Andrés Caparrós, Alonso Caparrós, amb les filles de la mateixa Campos, Terelu i Carmen i, com no, amb la filla de la Jurado, Rociíto. Tots els fills, enxufats. I Jordi González, de part del clan Rociíto i Belén Ro. Per sort, Jordi no té fills.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat