L'estratègia de Telecinco, on tot gira actualment al voltant del cas Rocío Carrasco, ha fet figa al seu gran reality: 'Supervivientes'. Vasile i la productora Bulldog van jugar fort i una mica brut amb Olga Moreno, dona d'Antonio David Flores. No van anunciar el polèmic i demolidor documental fins que no la tenien al sac i ben lligada a l'avió cap a Hondures. És a dir: si vols marxar, marxa, però pagant una multa. No va ser així i la senyora va acceptar de mala gana, mentre assistia al comiat fulminant de Flores dels programes de la cadena. Per ficar més benzina al foc i provocar l'espurna al concurs, un dels famosos fitxats tenia una etiqueta interessant: amic de Fidel Albiac, actual parella de Rociíto i personatge que es mou a l'ombra. Aquest VIP és el bailaor Antonio Canales, que en pocs dies ha demostrat que de supervivent té més aviat poc, però que no calla ni sota l'aigua. I, per què no dir-ho, una habilitat per al transfuguisme que ni Toni Cantó​, i un pilota de manual.

Antonio Canales duerme Telecinco

Antonio Canales dorm a 'Supervivientes' / Telecinco

Olga Morena Supervivientes Telecinco

Olga Moreno a 'Supervivientes'/ Telecinco

El programa de Jorge Javier Vázquez ha fet mans i mànigues per aconseguir que l'Antonio i l'Olga tinguessin possibilitats de topar. I si rajava porqueria, millor. Però van començar separats, cadascú en una localització. Ella, en la còmoda, i ell, a l'infern del "Barco Encallado". No va durar més que un dia allà, perquè Canales va sortir escollit com a nou integrant de la platja on gaudeixen de més privilegis. Primer objectiu complert, doncs. Ara, a esperar la brega. Però ni de bon tros. Tots dos han fet amistat, tenen gent en comú i, el que més mal farà a Telecinco i a Rocío Carrasco, s'ha tret de sobre Fidel Albiac a la brava mentre lloa Antonio David. L'escena determinant, davant dels morros de Jorge Javier: Canales i Olga juntets, i el badaloní demana "Antonio, ¿Fidel y tú sois amigos, no?". La baixada de pantalons, d'època: "No soy amigo. Ni su padrino ni amigo, pero lo conozco desde pequeño. He estado con él dos veces en la vida. Cuando Rocío Jurado estaba en su momento culmen y pasó lo de los collarines (l'accident de cotxe de la parella) vinieron a casa y estuvieron todo el día. Esa fue la tercera vez que le vi. No he vuelto a tener relación con él". Parlava amb un desdeny humiliant, mentre rebia petons per part d'Olga, que se'ls podria haver estalviat. També la falca que va venir a continuació: "Canales, ¿cómo es mi marido?". Més sabó: "A mí me cae muy simpático y aunque mucha gente piensa que es un sobrado, tiene el corazón muy niño". Bé, ser un sobrat no seria el problema: a Antonio David se l'acusa de conductes molt greus.​ Canales es va cobrir de glòria.

Olga Moreno besa a Antonio Canales Telecinco

Olga Moreno besa Antonio Canales a 'Supervivientes' / Telecinco

Rocío Carrasco y Fidel Albiac GTRES

Rocío Carrasco i Fidel Albiac GTRES

tuit reacciones Antonio Canales sobre Fidel y Antonio David 2

tuit reacciones Antonio Canales sobre Fidel y Antonio David 3

tuit reacciones Antonio Canales sobre Fidel y Antonio David 4

reaccions Antonio Canales sobre Fidel i Antonio David 

 Jorge Javier Vázquez, Antonio Canales y Olga Moreno Telecinco

Jorge Javier Vázquez, Antonio Canales i Olga Moreno / Telecinco

Antonio David y Olga Moreno, Telecinco

Antonio David Flores i Olga Moreno / Telecinco

L'audiència del programa, molt involucrada en la trama Carrasco-Flores, al·lucina amb l'espectacle. També amb la darrera mostra de maquinacions per esprémer el cas, com salvar de l'expulsió Moreno carregant-se a Lola, una jove de 'La Isla' que plorava desconsolada. Un any més, el crit de guerra de la xarxa no podia fallar: "TONGO"Sempre se'ls hi veu el llautó.