Aquesta setmana vinent molts treballadors tornaran a anar a treballar a les seves empreses tot i la situació encara complicadíssima que s'està vivint als hospitals. Tornaran a agafar el transport públic, tornaran a estar envoltats de companys de feina, però això sí, després al barri, tercer grau quan treus a passejar el gos. Qui millor va resumir la situació ha estat Quim Masferrer, que li preguntava directament a Sánchez: "¿La bolsa o la vida?". La resposta, segons les accions del govern espanyol, semblen clares.

Pedro Sánchez Miquel Iceta - Europa Press

Europa Press

Miquel Iceta no pot abraçar físicament el seu oracle Pedro Sánchez, però sí que ho fa cada vegada que escriu alguna cosa o obre la boca. No fos cas. Per això, no és d'estranyar que davant la irresponsabilitat del govern del PSOE, ell hagi aportat el seu granet de sorra justificant arguments de la guia que han publicat amb un llistat de mesures de prevenció pels treballadors que tornin a la feina dilluns o dimarts. Iceta destaca especialment dos: "Dos metros de distancia y lavar la ropa a 60 grados". Veurem si ell baixa al metro a donar exemple. Antonio Baños ja li ha ensenyat una M gegant. Però no de Metro, sinó de Mentider. No ha estat l'únic:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat