Robert Lewandowski. Joan Laporta. Manuel Ruiz de Lopera. Jordi Évole. Antonio García Ferreras. José Manuel Villarejo. Antonio Baños... Tots ells, compresos en un mateix tuit. Però abans que els esclati el cap, anem a pams. Fa uns dies no es va parlar d'una altra cosa que dels àudios de l'excomissari Villarejo i el periodista Antonio García Ferreras, una filtració de les gravacions publicada per Crónica Libre, recollint les converses entre Villarejo i el presentador d'Al rojo vivo, on aquest darrer li confessa que no confiava en la veracitat de les proves que sostenien que Pablo Iglesias tenia un compte a les illes Granadines. Malgrat tot, en va informar al seu programa confiant en Eduardo Inda, qui va publicar la informació inicialment, tot i saber que feia tuf de fals: "Yo le dije 'Eduardo, eso es muy serio, yo voy con eso, pero eso es muy delicado y es demasiado chapucero'", reconeixia Ferreras a Villarejo. Després de la polèmica, Ferreras, al seu programa, seguia defensant la seva praxi, repetint allò de "periodismo".

Antonio G. Ferreras mira La Sexta
Antonio G. Ferreras / La Sexta

Després de l'escàndol, són molts els que es van preguntar per on estaven alguns periodistes reputats de la cadena de Ferreras i què hi tenien a dir. Sense anar més lluny, un exmilitar de l'exèrcit, l'extinent Luis Gonzalo Segura, reflexionava que "El problema no es Ferreras/Pastor, sino el silencio o la tibieza de Évole, Escolar, Maraña, Berlin, Iñaki López, Cristina Pardo, Gonzo, Otero, Mendizábal, Bosch, Ekaizer, Maestre, Ropero, Neus Tomàs, Pepa Bueno...", tots a sou d'Atresmedia. Aquest divendres, el protagonista no va ser Ferreras sinó Robert Lewandowski. El davanter polonès es presentava davant els culers al Camp Nou, una presentació on va deixar tothom als seus peus amb els seus tocs de pilota, però on el protagonisme indirecte el va agafar el president del Barça, Joan Laporta, i com d'eufòric estava per haver aconseguit aquest fitxatge. Un usuari a la xarxa (@elpaquito_2) ha fet un muntatge posterior, posant en la seva boca paraules de l'expresident del Betis, el peculiar Manuel Ruiz de Lopera, cosa que Jordi Évole ha aplaudit amb les orelles:

El periodista de Cornellà es fa ressò del ressò, valgui la redundància, que ha aconseguit aquest muntatge. Però qui li ha respost amb una galeta amb la mà oberta que encara ressona ha estat Antonio Baños. El periodista i escriptor, parafrasejant les frases utilitzades per Évole, ha canviat els noms de Lewandowski, Força Barça i Arús per uns altres que tenen més a veure amb la polèmica de Villarejo i les converses amb Ferreras o amb el president del diari La Razón i adjunt a la presidència d'Atresmedia, Mauricio Casals: