Jordi Évole segueix entre tenebres. Com aquella mítica entrevista que li va fer a Carles Puigdemont sense il·luminació per donar-li un to ombrívol, tenebrós al president. Évole és la patum de La Sexta associada al seu cap, Antonio García Ferreras. I a diferència d'Ana Pastor, que a banda de subordinada està casada amb Ferreras, Évole ha callat. Un escàndol monumental, Ferreras donant fake news en connivència amb Villarejo, i l'antic "follonero" només fa tuits dels Sanfermines o de música. Sorprenent. Tant que un extinent de l'Exèrcit ha piulat sobre aquest silenci ignominiós:

luis gonzalo segura
Luis Gonzalo Segura / TV3

El militar fa una llista molt pertinent de suposats periodistes que comenten tots els escàndols del moment excepte aquest que afecta el seu cap. Perden tota credibilitat: "El problema no es Ferreras/Pastor, sino el silencio o la tibieza de Évole, Escolar, Maraña, Berlin, Iñaki López, Cristina Pardo, Gonzo, Otero, Mendizábal, Bosch, Ekaizer, Maestre, Ropero, Neus Tomàs, Pepa Bueno...". A sou d'Atresmedia hi ha Júlia Otero, Jordi Évole, els dos presentadors de Más Vale Tarde o la ex Mamen Mendizábal. Tots tuitaires callats. Planeta paga bé.

jordi evole gtres
Jordi Évole en un gest de aaaah / GTRES

En el cas de Júlia Otero no canta tant perquè no té programa a La Sexta, però els seguidors d'Évole li comenten els tuits que parlen d'altres coses:

Évole és lliure de parlar del que vulgui, però hi ha silencis que fan més soroll que les paraules. Qualsevol comentari hauria estat més digne que callar. Amb aquesta cara, ¿com es pot anar a fer programes contra els poderosos, els polítics o les incoherències? Évole, el follonero al final era un pardalet.