Antonio Baños s'ha llevat aquest dissabte amb ganes de brega. Sinó no s'entén que hagi recuperat una entrevista de Joan Tardà a La Vanguardia de fa gairebé 2 anys per passar-li comptes a l'exdiputat d'ERC. Joan Tardà el 6 de març de 2019 va dir: "El referéndum nunca podrá ser independencia sí, independencia no, sino entre la oferta que hagan y la independencia”. Baños fa trampa: no diu que la declaració és molt antiga i la retalla. Així és fàcil indignar-se:

antonio baños beteve

Antonio Baños, betevé

joan tardà GTRES

Joan Tardà, GTRES

El diari de Godó lamina la resposta del d'ERC per deixar-ho en un simple "El referéndum nunca podrá ser independencia sí o no". Tardà no va dir ben bé això sinó que l'opció hauria de ser "independéncia sí o una altra cosa que ofereixi Espanya". Queda molt diferent però Baños entra a sac i el segueixen molts indepes, com l'actor Lluís Marco o l'exdiputat Germà Bel:

Iaio jubilat o segrestat amb síndrome d'Estocolm. Molt durs contra una declaració vella i retallada. Els dissabtes costa trobar peix fresc a twitter.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat