Nova foto la que Antonela Roccuzzo ha compartit a les seves xarxes socials, durant la tarda del dimecres 1 de setembre per donar la benvinguda a un nou mes. Una imatge que no ha passat desapercebuda per a gairebé ningú, que acumula molts 'm'agrada' i comentaris. Estampa amb què la jove nascuda a Rosario, i mare de tres guapos fills, ensenya a tots els seus seguidors què fa en la seva nova vida a París, més ara que està sola ja que Leo Messi es troba molt lluny d'ella. El jugador en el dia d'avui està a Caracas, Veneçuela, on està concentrat amb la selecció argentina.

Una absència que Antonela Roccuzzo lluny de portar malament, porta a les mil meravelles sabent que aviat tornarà a veure el seu marit. Per aquesta raó no perd el temps i aprofita per fer plans a l'aire lliure, que li permeten anar descobrint racons de la nova ciutat en la qual viu des de fa aproximadament un mes. Ciutat en la qual cada dia que passa se sent més i més còmoda, deixant enrere tots els seus anys a la capital catalana. Bonica foto de l'argentina al seu pas per Eivissa:

antonela ibiza

Perfil d'Instagram d'Antonela Roccuzzo

Feliç, relaxada i lluint la millor de les seves cares. D'aquesta guisa apareix Antonela Roccuzzo en la fotografia que ha compartit en el seu perfil d'Instagram, on acumula més de 17 milions de seguidors. Una instantània en la qual la de Rosario llueix una samarreta esportiva negra, amb números blancs, que combina amb uns pantalons foscos i unes ulleres de sol, també fosques. Al peu de foto la dona de Messi no escriu cap missatge, simplement es limita a posar tres emoticones amb forma de tassa de cafè.

I és que precisament això és el que està fent. En la fotografia, Antonela apareix asseguda a la terrassa d'un luxós restaurant de París, després de gaudir d'un boníssim dinar i prendre un saborós cafè. Una vetllada que ha tingut lloc al restaurant Loulou, ubicat just al costat de l'Arc del Triomf i del Museu del Louvre. Un restaurant especialitzat en menjar italià, on els preus per persona ronden els 60 euros aproximadament. Estem parlant d'això:

antonela restaurant paris

Perfil d'Instagram d'Antonela Roccuzzo

"Súper maca", "Bonica", "París et queda molt bé", "Reina", "Transmets pau" o "Preciosa". Aquests són alguns dels missatges que els seus amics i seguidors li han fet arribar, només veure la fotografia del seu pla en solitari sense Messi a la ciutat de l'amor. Una publicació a Instagram que no té res a veure amb la que Leo ha compartit en les últimes hores. El que fos jugador del Barcelona, i ara del PSG, s'ha fotografiat a Caracas, en un camp de futbol, entrenant amb la selecció argentina.

Una foto de l'esportista argentí que publica després de compartir-ne una altra en la qual ell i Antonela apareixen sopant a París en un restaurant ubicat just sota de la Torre Eiffel. Estampa que els dos es van fer al cap de pocs dies de començar la seva nova vida a París, però que no ha publicat fins ara. Ho ha fet coincidint amb el final del mercat de fitxatges, per deixar clar que malgrat les llàgrimes que va vessar el dia que va abandonar el Barcelona, en el dia d'avui està feliç i content a París.